ipad vs macbook pro

Mens iPad generelt menes at være et link i produkter fra iPhone til MacBook Pro har et utal af funktioner, der kan sammenlignes med , at de MacBook Pro. IPad betragtes som en tablet-pc , og giver mulighed for nem touch screen-teknologi og bærbarhed. MacBook Pro betragtes som en bærbar pc og tilbyder lidt kraft og funktionalitet , så iPad mens den stadig er relativt bærbare.

Brugere af iPhone kan opleve, at iPad tilbyder mange af de samme funktioner som iPad. Forskellen mellem de to er , at iPad har en langt større visning område. Hvis du er på udkig efter en gadget, der tilbyder nogle grundlæggende funktioner i en pc, som internet , e-mail , tekstbehandling , og nogle programmer så iPad er perfekt for dig. MacBook Pro på den anden side er en fuldt funktionel PC med mange flere muligheder og uendeligt meget mere digital lagerplads. Ved udformningen iPad Jeg tror Apple lænede lidt for meget i retning af iPhone.

Mens størrelsen af iPad er meget mere bekvemt at bære rundt på , så MacBook Pro , vil brugerne bemærke et tab ved magten på grund af det mindre størrelse. Som en af ​​det vigtigste salgsargumenter , har størrelsen af iPad blevet rapporteret at have over varme emner , når det udsættes for direkte sollys. De fleste større elektronik er ikke beregnet til at håndtere varmen i direkte sollys over længere tid, men med noget som overførsel af iPad, burde designere har taget dette i betragtning.

MacBook Pro har været på markedet i meget længere tid , så iPad. Jeg er sikker på, at MacBook Pro havde det andel af særheder , når det først blev produceret så godt. Hvis du tænker på at tilføje en iPad til din gadget arsenal overveje at vente indtil den anden model kommer ud . Dette vil give designere en god idé om, hvad der kan forbedres , og du vil ikke spilde dine penge på en prototype model.

Alt i alt tror jeg på dette punkt MacBook Pro har mine penge. Jeg personligt ejer en iPhone og en bærbar pc . Jeg kan ikke tænke nogen grund til, at jeg ville have noget i mellem. Hvis iPad drives mere på niveau med MacBook Pro kunne jeg helt sikkert se tiltrækning til denne gadget bærbarhed frynsegode . Før helt sætte iPad ude af sind , jeg vil gerne se , hvor Apple beslutter sig for at gå med det i de næste par år.