apple ipad pro

apple-ipad-proDer går rygter omkring at apple skulle lancere end endnu størrere ipad end de hidtil 7,9″ og 9,7″ skærme som man kan få idag. Nej nu snakker vi seriøse skærme, så store hvor de måske ligeså godt kan svare sig at nuppe Macbook air´en med i tasken (11″ eller 13″) i stedet for den nye kommende ipad pro.

Rygterne er begyndt at løbe stærkt efter at Samsung lancerede deres ultra fede Samsung tab pro, som fåes i 3 varianter, nemlig 8,4″ 10,1″ og 12,2″, alle tablets er på gaden og kan købes hos de fleste teleselskaber eller i mobilhandlen.

Apple vil gerne lege med, og de mener det seriøst nu, rygtet siger de vil lancere end ipad pro med en skærmstørrelse på hele 12,9″ (altså en 13″ skærm) som har 4K opløsning. Hvor og hvornår denne skulle lande hos mobilselskaberne, melder historien intet om på nuværende tidspunkt, men det er yderst interessant, og vi venter med stor spænding på en officiel udmelding fra Apple.

Prisen på apple ipad pro ved vi heller intet om endnu, men vi gætter på den anden side af 5.000 kr. for den mindste model i GB.

Så snart vi ved mere, så skriver vi det selvfølgelig her på siden.