Samsung Galaxy S5 sådan blir den

Der florere nu et billede på internettet med specifikationer der skulle tilhøre Samsung Galaxy S5, så umiddelbart skulle disse rygter være bekræftet!

Samsung galaxy S5 skulle få en Quadcore 2,5 GHZ processor samt 4G/LTE i kategori 4, hvilket betyder download hastighed på op til 150 Mbps og 50 i upload. Med disse hastigheder er du ligeså godt stillet med din Samsung Smartphone som når du sidder hjemme i huset med din fastnet internet-bredbånd forbindelse.

Selve skærmen skulle blive på 5,25 tommer, hvilket er en forøgelse på 0,2 tommer i forhold til forgængeren Samsung Galaxy S4. Displayet er en QHD Super Amoled med en opløsning på 2560×1440 pixels, med denne opløsning overgår samsung alle andre mobilproducenter og ligger sig klart i spidsen hvad angår opløsning på en mobiltelefon.

Batteriet bliver på hele 3000mah hvilket er en forøgelse på 400mah i forhold til S4, dette betyder enormt meget for et forbrug der kan holde hele dagen uden opladning, de færreste orker at tage sin mobiloplader med på farten når de skal noget. Mobilen får også GPS & Glonass og 3 GB ram.

Kameraet i S5 bliver på hele 20MP samt 2 MP foran. S4 kunne prale af 13MP kamera, så en væsentlig forbedring, vi regner stærkt med at Samsung også har forbedret selve oblektivet i telefonen så den tager bedre billeder i mørke og under dårlige lysforhold.

Selve mobilen bliver 133mm lang, eller 13,3 cm om man vil.

Lige nu venter vi blot på den officielle lancering af Samsung Galaxy S5 som vil finde sted den 24 Februar 2014

Hvornår den skulle lande hos de danske teleselskaber, gætter vi på blir engang i April måned, og det er nok en god ide at forudbestille mobiltelefonen hvis du vil være sikker på at få dig et eksemplar som en af de første i DK. Vi er ret sikre på at ligesom forgængeren der vil telefonen blive udsolgt ret hurtigt. Vi satser også på at mobilselskaberne laver nogle gode mobil og taletidspakker så hvis du køber telefonen med et mobilabonnement, så vil der være gode penge at spare på selve telefonen.