Nu kommer Google Nexus 8

Er der noget Google har, så er det at have nydt kæmpe succes med deres mini computer tablets Nexus 7. Den første Google nexus 7 solgte i 7 millioner eksemplarer, hvilket må betegnes som en succes. Mange ville hellere have en tablet på 7 tommer end Apples populære på næsten 10 tommer, Folk synes simpelthen den var for stor at have med på farten, når der skulle skrives email, chatte på facebook eller blot browse på nettet.

Grunden til at goole nu vælge at gå 1 tomme op i tablet-størrelse er at konkurrencen er blevet for stor på 7 tommer tablet markedet, både Lenovo, Samsung og Asus tilbyder 7 tommer tablets til en del billigere penge end Google nexus. Ved at gå 1 tomme op i størrelse mener google de skiller sig mere ud og får et mere eksklusivt kundemarked samt kundeandel.

Google nexus 8 skulle være klar i April og der skulle være bestilt ca 2 millioner enheder til at starte med. Man kan både få den med og uden 4G/lte, Så kan du dermed også købe tableten med et mobilabonnement hvor i du kan indsætte et simkort og have den med i lommen, så du hele tiden er online, fuldstændig som det er tilfældet med din smartphone. Asus er dem der tidligere har leveret og produceret Google nexus 7 og de skal også levere nexus 8, selvom flere rygter spår at det bliver LG der kommer til at stå for denne del. Google har indtil videre holdt kortene tæt inde til kroppen og har ikke udtalt noget konkret endnu omkring deres nye pctablet. Vi venter spændt på Google kommer med en officiel udmelding.