Sam Michaels blir chef hos McLaren

Sam Michael bliver McLaren Merecedes Team prinicpal i 2014 , ifølge gptoday.com .

Michael ville erstatte den afgående Martin Whitmarsh , der menes at være forlader holdet efter en vanskelig 2013 kampagne som resulterede en ændring i ledelsen , med Ron Dennis re- antager sin ledende stilling i virksomheden.

Den australske sluttede Formel 1 i 1993 med økonomisk trængte Team Lotus, som opløste et år senere. Han skiftede derefter til Jordan og senere Williams i 2001 , hvor han blev forfremmet som teknisk direktør i 2004.

Efter Grove -baserede teams ‘ dårlige resultater i 2011, han trådte tilbage fra holdet i maj og blev McLarens Sporting direktør i 2012.

Whitmarsh holdning har været under – truet på grund af InterTeams relationer nå bristepunktet , efter at Sergio Perez blev droppet til fordel for Kevin Magnussen, noget som er meget omtalte at Whitmarsh var imod .

McLaren er at lancere deres bil i morgen ( fredag) på 12:00 GMT online, selv om det ikke vides , hvorvidt ledelsen ændring vil blive annonceret.