Den nye LG G2 mobiltelefon

Det skal være en temmelig underligt virksomhed være en håndsæt fabrikanten gøre din egen flagskib på samme tid som at skabe Googles Nexus -branded flagskib , men det er præcis, hvad LG har gjort med LG G2 og Googles Nexus 5. .

Mens Nexus navn er almindeligt anerkendt og velanset , er LG undergår en re- branding motion , droppe Optimus moniker og blot kører med LG G2. Det er velsagtens den bedste smartphone LG har produceret til dato, så det ville være en skam for det at blive overskygget af Googles lager Android tilbud.

LG G2 kombinerer utrolig magt med et unikt design og en vidunderlig skærm til at præsentere en af ​​de mest tiltalende Android-telefoner , vi har set i år. Læs videre for at finde ud af alle detaljer og oplev hvorfor dette håndsæt er så imponerende.
LG G2 anmeldelse: Design

Ligesom så mange Android-telefoner i disse dage , er G2 domineret af sin touchscreen . Den ene her måler 5,2 inches fra hjørne til hjørne , men LG har gjort et prisværdigt stykke arbejde for at holde enheden så kompakt som muligt . Det er tyndt nok til at passe ind i din lomme uden megen ståhej .

Den helt plast design måske ikke har præmien fornemmelsen af ​​iPhone 5s , men det er solid nok og sikrer at telefonen ikke er for tung . Det er en helt lukket enhed , så der er ingen måde at få adgang til batteriet. Der er også ingen MicroSD-kort slot , med den eneste indgang til enheden er dens Micro- SIM-kort bakke , som kan poppet op med en nål eller papirclips .

Det mest slående aspekt af G2 design skal være placeringen af ​​de fysiske knapper. Tasten Power og volumenkontrol er placeret på bagsiden af ​​enheden , lige ved siden af ​​kameraet. Teorien er, at fingrene kommer naturligt til hvile i denne stilling, når du bruger telefonen , så du ikke behøver at nå rundt til siderne. I praksis er det ikke helt så smart , som det lyder , og det gør tager et stykke tid at blive fortrolig med denne placering. Stadig, det er rart at se en producent kommer op med friske design ideer , og jeg tror, ​​at nogle vil helt sikkert finde ind med det.
LG G2 anmeldelse : Specifikationer

G2 er ingen daske , når det kommer til magten – det er at pakke den samme Qualcomm Snapdragon 800 chipset , der er bosat i Samsung Galaxy Note III. Dette chipset er udstyret med en quad-core 2,26 GHz CPU , der leverer blærer ydeevne og bakkes op af 2GB RAM .

Det siger næsten sig selv , men G2 er sindssygt kraftfuld. Det betyder ikke at snuble eller hakker under intens opgaver , og er endda i stand til at køre to apps side -by- side ved hjælp LGs QSlide funktionalitet.

På tilslutningsmuligheder front G2 kommer med 4G LTE , hvilket betyder at du kan drage fordel af øget netværk hastighed , hvis din mobil kontrakt understøtter det, selvfølgelig. Der er også Bluetooth 4.0 , Wi-Fi og NFC – sidstnævnte som kan bruges til at lave kontaktløse dataoverførsler.

Opbevaring består af enten 16GB eller 32GB, afhængigt af hvilken model du samle op. Under hensyntagen til den førnævnte mangel på et MicroSD-kort slot , kan du ønsker at plumpe for større kapacitet version, hvis du er interesseret i at hente masser af apps og spil .

Googles brand spanking nye Nexus 5 er løst baseret på LG G2. Der er små forskelle med det overordnede design af de to håndsæt – Nexus er lidt lettere og mindre – selvom de største er at gøre med den pris, de detailhandel på , Nexus koster £ 299, mens LG G2 retails for £ 500 SIM -fri.

Med Nexus 5 får du den nyeste version af Android – det er KitKat – en ren Google UX erfaring og er fri til at bevæge sig fra netværk til netværk. Du kan gøre det samme med LG G2 giver dig få en ulåst håndsæt, men du vil ikke få den nyeste version af Android. Nej, G2 kører på Android Jelly Bean 4.2.2 .

Så hvad der ellers er anderledes?
Nexus 5 vs LG G2: Key Specs Sammenlignet
ENHED LG G2 NEXUS 5
Dimensioner 138,5 x 70,9 x 8,9 mm / 143g 137,9 x 69,2 x 8,6 mm / 130g
Display 1080 x 1920 pixels , 5,2 inches ( ~ 424 ppi pixeltæthed) 1080 x 1920 pixels , 4,95 inches (~ 445 ppi pixeltæthed )
Kamera 13 MP , autofokus, optisk billedstabilisering , LED blitz 8 MP , 3264 x 2448 pixels, autofokus, optisk billedstabilisering , LED blitz
Opbevaring 16/32GM / ingen SD – support 16/32GM / nej SD – support
Processor , RAM, Grafik 2,3 GHz Snapdragon 800 / 2GB RAM / Adreno 330 GPU 2,3 GHz Snapdragon 800 / 2GB RAM / Adreno 330 GPU
Styresystem Android 4.2.2 Android 4.4 KitKat
Tilslutning Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band , Wi- Fi Direct , DLNA, Wi-Fi hotspot , Bluetooth, NFC , IR Blaster Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac , dual-band , Wi- Fi Direct , DLNA, Wi-Fi hotspot , Bluetooth, NFC
LG G2 anmeldelse: Display

Med en fuld HD-opløsning på 1080 x 1920 og en pixeltæthed på 424 ppi , IPS skærm på G2 er en reel skønhed. Det er knivskarpt og glædeligt pulserende , undgå overmætning faldgruber , der normalt påvirker Super AMOLED paneler. Den eneste ulempe er, at mørkere områder er ikke så overbevisende , som udkommer mere grå end sort .

Med en størrelse på 5,2 inches , skærmen er noget af et monster , og der kunne udgøre problemer for dem med små cifre. Selv hvis du besidder hænder en Bigfoot ville være stolt af , vil du stadig nødt til at bruge både for at betjene telefonen med nogen grad af komfort. LG har venligst medtaget en funktion kaldet ” One Handed Operation “, som giver dig mulighed for at flytte elementer på skærmen , så de er nemmere at nå, men det betyder ikke overvinde det faktum, at dette er et bæst af et håndsæt.
LG G2 anmeldelse: Camera

G2 er udstyret med en 13 -megapixel kamera og det sædvanlige udvalg af forskellige optagelsestilstande, herunder auto -shot og HDR . Resultaterne er imponerende , med kameraet i stand til at udvælge detaljer og farver med uhyggelig nøjagtighed. Det udfører også godt i svagt oplyste steder . Den eneste klage er , at autofokus er ikke helt hurtig nok til min smag.

Videooptagelse kommer på 1080p HD , med 60 frames per sekund fange. Igen telefonen udfører meget godt ja, måske ikke så godt som din dedikerede Handycam , men god nok til at fange de bud familie øjeblikke , når du har noget, men din telefon til hånden.
LG G2 anmeldelse: Gaming

Snapdragon 800 chipset giver slående gaming ydeevne , håndtering 3D-spil med praktisk talt ingen afmatning. Grafik benchmark 3DMark viser, hvor frygtindgydende denne enhed er med sin Ice Storm og Ice Storm Extreme tester nægter at køre på telefonen , da de anses for let at beskatte hardware. Ice Storm Ubegrænset – den eneste benchmark i 3DMark , der kører på G2 – giver en score på 14951 , hvilket placerer den over enheder som Galaxy Note 3 og Galaxy Note 10.1.

Androids kompatibilitet med Bluetooth- controllere betyder, at du nemt kan tilslutte en ordentlig pad og nyde spil som Dead Trigger med fysiske kontroller, men for de spil, der bruger den berøringsfølsomme skærm , LG enhed er utrolig velegnet . Det store display betyder spil ser forbløffende og langt skærmplads forhindrer dine cifre i at skjule for meget af handlingen.
LG G2 anmeldelse: The Good

G2 største salgsargument er den strøm, den leverer . Snapdragon 800 chipset giver mere grynt , at de fleste bærbare computere, og jeg kan stort set forsikre dig nu, at det vil håndtere noget, du kan smide på det.

Den skarpe og lyse IPS skærm er et andet højdepunkt , der tilbyder billedkvalitet, der er lige så god – hvis ikke bedre – end nogen anden Android enhed på markedet lige nu.

Batteriets levetid er også fantastisk for en telefon med sådan en kraftig processor . 3.000 mAh strøm celle har nok udholdenhed til at vare et godt stykke over en dag selv med robust forbrug. Administrer din brug effektivt , dog, og du kan gøre det vare meget længere .
LG G2 anmeldelse: The Bad

Trods LG forsikringer om, at den unikke placering af G2 fysiske kontrol bør føre til mere komfortabel brug hver dag, jeg forestiller mig, at mange brugere vil kæmpe med dem , i hvert fald i begyndelsen.

Selvom Google har for længst fjernet MicroSD kort slots fra sin Nexus line af udstyr , Samsung fortsætter med at medtage en sådan udvidelsesmuligheder i sine telefoner , og ved at fjerne muligheden for G2, har LG ringere stillet sig en smule.

Det sidste spørgsmål er med timing. LG er også at gøre Nexus 5, og der vil helt sikkert tiltrække broderparten af interesse, når det lanceres i de næste par uger. G2 er derfor i fare for at blive ignoreret , da det leveres med Android 4.2.2 , og ikke Android 4.4, den nyeste version af Googles operativsystem , der vil gøre sin debut ombord Nexus 5 (så historien går ) senere i denne måned .
LG G2 anmeldelse: Konklusion

LG har haft til at spille andenviolin i forhold til mange andre Android hardware beslutningstagere i de seneste år, men ved at arbejde med Google på den populære Nexus 4 , selskabet er klart i stigning. G2 er en dygtig og sympatisk håndsæt, der er godt specced , giver stor batterilevetid og besidder en fantastisk skærm.

Det er ikke helt perfekt , men, og det design kunne være bedre , så er der det faktum, det kører Android 4.2.2 , hvilket placerer det bag folk som Samsungs Galaxy Note 3 og snart vil blive lanceret Google Nexus 5. .

Gennemgå håndsæt venligst leveret af Mobil Sjov . Klik til næste mobilabonnement side for nogle mere up-to- the-minut LG G2 news …
Specifikationer
længde 138.5mm
Bredde 70mm
tykkelse 8.9mm
Vægt 143g
Skærmstørrelse 1080×1920 pixel IPS LCD, 5,2 inches
Kamera opløsning 13 megapixel
Styresystem Android 4.2.2
Processor Qualcomm Snapdragon 800
Connectivity WiFi, Bluetooth 4.0
Indbygget hukommelse 16GB eller 32GB
Batteri Standby 3000mAh