Den nye ipad air

Apple iPad er stadig den mest ønskelige tablet på markedet lige nu, og fra vores tidsforbrug med den nye iPad Air er det nemt at se hvorfor. Tag et kig på vores endelige gennemgang af den nye iPad Air for at finde ud af mere.
iPad Air gennemgang : design, build, display

Først og fremmest , iPad Air er omkring lethed . Vi forsøgte en 128 GB iPad med 4G -modem og på vægten denne – den tungeste mulige version af iPad Air – betyder vejer kun 478g , og er kun 7,5 mm tyk. Hvis du har brugt en tidligere fuld størrelse iPad , vil du bemærke straks transformationen fra at circa – 650g vægt. ( Se også: iPad mini med Retina-skærm gennemgang.)

Det virker meget mindre , på trods af skærmbilledet samme størrelse. IPad Air styling følger præcis den oprindelige iPad mini, med de samme fortyndede bezel sidekanter med bredere grænser top og bund.

IPad Air er først og fremmest et portræt -mode tablet i forholdet 3:4 , men en, der fungerer godt på sin side i landskabet. Kontrast dette med hinanden Google Android-tabletter , der tager et 16:9 widescreen, en form, der er bedre til video , men når det bruges til at læse websider eller ebøger i stående får du en alt for høj smalt vindue .

Da vi først forsøgte den nye iPad Air vi selvom det helt widescreen i udseende , ikke ulig et 16:9 -enhed. Proportionerne ikke se ret nogen mere – ved slankning kanterne , men ikke siderne , tabletten kiggede for høj , ikke så æstetisk ‘rigtige’ .

IPad Air skærmen er i det væsentlige uændret siden den første iPad med Retina-skærm – en 9.7in kapacitiv touchscreen hjælp IPS-teknologi , der leverer rig, naturtro farver og tydelig visning fra alle vinkler.

iPad Airto slanke rammen Apple barberede brøkdele af millimeter fra glas, LCD og tryksensor . Resolutionen er så høj som nogensinde på 2048 x 1536 , nok pixels tætpakkede at blive effektivt usynlig , ikke mere tilføjede bare for specmanship .

Generelt håndtering, lethed stadig det gennembrud , så mere end reduktionen i tykkelsen . Men vi fandt formen og føle sig meget mindre taktile end formen af ​​iPad 2 , 3 og 4 , med deres blidt buede radiuses bagtil og glat snag -fri kanter omkring den forreste . IPad Air har hårdere, mindre godt færdige kanter, som kan tilføje mere køb på fingrene , men gør det mindre tilfredsstillende at håndtere. ( Se også: Ny Nexus 10 2 (2013) vs iPad Air specs sammenligning gennemgang.)
iPad Air review: specifikation , performance, kamera

Vi løb nogle benchmark tests , med det forbehold , at syntetiske benchmarks altid skal tages med et gran salt . De er kun en generel vejledning. Geekbench 3 viste ikke desto mindre iPad Airs processor clocket ved 1,39 GHz – en smule højere end Apple A7 i iPhone 5s der læser 1,30 GHz – og det returnerede en score på 2703 point i multi-core -mode , og 1487 point for en enkelt kerne .

Vi kan sammenligne med iPhone 5s selv, der returnerede tal omkring halvt så meget: 722 point for single-core og 1296 point multi-core . Og gør iPad Air føler dobbelt så hurtigt som theiPhone 5S ? Overhovedet ikke.

I Egypten HD grafik teste iPad Air kunne spille på en gennemsnitlig framerate på 48 fps , og vi kan virkelig ikke forestille mig nogen bliver skuffet over sin gaming kapaciteter.

iPad Aira ny 2×2 trådløs opsætning betyder to antenner inde til at forbedre Wi-Fi- ydeevne . I vores test fandt vi ingen mærkbar hastighed forskel , da de fleste iPad brug indlæser websider , hvor internetforbindelsen er sandsynligvis langsommere end Wi-Fi alligevel. Range kan have øget dog , at opretholde en brugbar forbindelse længere fra en base station , og det er en nyttig bonus .

Batteriets levetid er stadig eksemplarisk , med Apple sikrer omkring 10 timers kontinuerlig brug , mens vi fandt, at lejlighedsvis , men støt brug betød det kan vare den bedste del af en uge mellem opladningerne .

Vi er lidt plaget af den til tider unsmooth interface. Dette er en generel kritik af iOS 7, men vi havde ikke forventet at se på den nyeste iPad med bestest – endnu grafik-processor .

Tydeligst med app zoom, når du åbner eller lukker en app og vende tilbage til startskærmen , så vi nervøse animationer. Det er ikke altid synlige , og vi har mistanke om mange mennesker vil sandsynligvis ikke mærke , endsige blive generet af det. Andetsteds i tekstrulning og pinch -to- zoom handlinger var der ingen sådanne spørgsmål , som frie og fuild som nogensinde.

Lydkvaliteten er påviseligt reduceret til iPad Air. Den nye iPad har nu en lille par højttalere til at spille i stereo, mod tidligere enkelt mono højttaler. Det er næsten lige så højt som iPad 3 ved fuld volumen, men har en Quacky farvning samt klingende grovere , mere sandpapery . Der forekommer også mindre diskant forlængelse, som reducerer klarhed.

De kameraer foran og bagpå er næsten det samme som før, med tilføjelse af sensorens bagside belysning til at hjælpe i svagt lys. Og vi fandt natten Skype opkald blev mere tydeligt belyst end før . ( Se også: de 14 bedste tabletter af 2013. ) Her er en test video med iPad Air videokamera.