tving lukning af apps på din macbook

Et af de mest almindelige problemer, som vi står over for , er en bryder program . Ligegyldigt hvor meget den bærbare batterier og langsom internetforbindelse irriterer dig , styrtede programmer slår dem alle . Denne artikel vil hjælpe dig til at vide, hvordan at tvinge tæt et styrtede program, der sætter sig fast .

Kraft Lukning Crashed Program Brug af genvejstaster

Afslutning af et styrtede program ved hjælp af tastaturet er en af ​​de mest grundlæggende og den nemmeste måde.

For at afslutte en styrtede app, skal du trykke på ‘ Alternativ + Kommando + Escape’ samtidigt. På dit tastatur , kan du finde den ‘Command ‘ knappen er placeret nederst til venstre , ” Alt / Alternativ ‘på nederst til venstre (ved siden af ​​Command -knappen) og ‘ Escape ‘ i øverste venstre hjørne .
Ved at trykke ned ‘ Alternativ + Kommando + Escape’ tasterne samtidigt , vil dit system indlæse en “Force Quit App ‘ vindue. Dette vindue vil vise dig en liste over programmer, der kører . Programmet , siden som du ser ” svarer ikke” , er den, der er gået ned. Vælg det styrtede program , og klik derefter på ‘ Afbryd ‘ knappen . Når du har fuldført disse trin , inden for et par sekunder dit system vil lukke reagerer program .

Kraft Lukning Bruge Apple -menuen

Hvis en eller anden måde du undlader at slutte et program ikke reagerer, så fortvivl ikke. Du har stadig andre muligheder for at gøre det. Når du undlader at lukke en styrtede app ved hjælp af dit tastatur , kan du prøve kraft lukning ved hjælp af ‘Apple Menu’ . For at tvinge tæt hjælp ‘Apple Menu’ , skal du følge disse trin:

På det øverste venstre hjørne af Mac -skærm , finder du ‘Apple ‘ ikonet. Klik på dette ikon .
Ved at klikke på det , vil dit system indlæse en drop- down liste. Med en række andre valgmuligheder , vælg “Force Quit ” fra drop- down menu.
Når du vælger at kraftigt lukke app , vil systemet direkte føre dig til en “Force Quit App ‘ vindue. I dette vindue , se efter programmet siden som ” svarer ikke” er skrevet. Vælg det pågældende program , og klik derefter på “Force Quit “.
Inden for få sekunder for at klikke denne mulighed , vil dit system kraftigt lukke styrtede programmet, når du trykker på .

Kraft Luk Brug Dock

En anden måde at tvinge lukke en styrtede program er at stoppe det ved hjælp af dock. Bare hold ‘Option -tasten nede og højreklik derefter på app ikon. Dit system vil straks føre dig til et lille vindue med nogle valgmuligheder. Fra det lille vindue liste , skal du vælge ‘ Afbryd ‘ , og dit system vil kraftigt lukke programmet ikke reagerer.

Bemærk: Før du eftertryk afslutte ethvert program , dobbelttjekke , om ikke reagerer programmet stadig frossen eller ikke som nogle gange mens du åbner ‘ Afbryd ‘ vindue , programmet un- fryser på egen hånd.