teknologi der fører til voksende virksomhed

Teknologi , der fører til virksomhedernes vækst

Ejere af små virksomheder arbejder hårdt på at gøre deres virksomheder trives og vokse. De, der er mest vellykket også arbejde smart , at drage fordel af, hvad teknologien har at byde på. Disse dage, teknologi synes at gå videre dag for dag , og tempoet i udviklingen forventes at stige i fremtiden. En lille virksomhed står den bedste chance for levetiden , hvis dets ledere fokuserer på den teknologiske horisonten.

Vækstorienterede Mobile Applications

Ifølge ComScore , mobil enhed brug overgået pc-brug i online detailhandel i juni 2013. Forbrugere over hele verden kasserer deres stationære og bærbare computere til smartphones og tablets . ComScore opdagede, at tabletterne tegnede sig for 11 procent af Retail Internet minutter og med juni 2013 , mens smartphones besat en 44 procent andel . Mobile enheder er ikke længere ses som supplement, hvilket gør det vigtigt for detailhandlere og andre typer af virksomheder til at etablere en mobil tilstedeværelse.

Applikationer eller apps , er en del af en mobil ramme. Shoppere bruge disse derhjemme, på farten , og selv når shopping i butikkerne. Apps hjælpe dem med at finde produkter og tjenester og sammenligne priser ikke spreder rejsetid. Ifølge ComScore , er den mobile platform ændre hvordan forbrugerne engagere sig med erfaring med detailhandel og engagere sig i transaktioner. Denne revolution har endda et navn : m- handel, og det er ved at vinde momentum af ugen .

Iværksættere kan ikke længere gemme sig bag den undskyldning, at mobile applikationer er vanskelige , tidskrævende eller dyrt at udvikle sig. Sælgere gør det nemt for selv nybegyndere at udvikle og integrere apps såsom mobile business former, fange kundeoplysninger, beregne omkostningerne og øge felt medarbejdernes produktivitet . Disse automatiserer vigtige business -funktioner såsom arbejde afsendelse , medarbejder sporing og genfinding af vigtige oplysninger om kunder.

Prisbillig Mobile Apps for Business Owners

Teknologi ofte kommer på en pris, men som processer er raffineret , at prisen normalt falder. Det betyder , at ejere af selv de mindste virksomheder kan finde overkommelige mobile applikationer , der strømliner deres forretningsaktiviteter . I mange tilfælde er en grundlæggende form for ansøgningen er tilgængelig gratis med opgraderinger til rådighed på nominelle omkostninger .

Med mobile apps på plads, kan mindre virksomheder øge deres effektivitet , hvilket bidrager til virksomhedernes vækst. Evnen til at integrere data analytics hjælper dem til at se og analysere indsamlede data i en enkel, brugervenlig måde . Omfattende analyse identificerer nødvendige ændringer for at vokse virksomheden og de deraf handlingsplaner gør det muligt for selskabet at konkurrere med de store spillere.