Overfør billeder fra iphone til pc

1. . Tilslut din iPhone til din pc ved hjælp af USB-opladning ledning leveres som tilbehør samtidig med at købe din smartphone .

2 . USB er en selvstændig sensing teknologi , og tilbyder gode svartider , når enhederne er tilsluttet via USB-porte. Så efter at tilslutte ledningen , vent et par øjeblikke for teknologi til at arbejde og fornemme din iPhone. Når enheden er genkendt, vil systemet vise en “auto play ” vinduet tilbyde flere muligheder for, hvad du ønsker at gøre efter oprettelsen af ​​grænsefladen med din smartphone . For at dette kan ske, du har brug for at tænde eller aktivere , autovisningen mulighed i dit operativsystem. I tilfælde af Windows-operativsystemet, kan dette gøres ved at åbne kontrolpanelet, og tjekker hardware -og lydindstillinger . Hvis du studerer de faciliteter , der tilbydes af vinduer, kan du endda oprette planlagte opgaver , eller automatisere bestemte opgaver, som automatisk kan overføre data fra eksterne enheder .

3 . Vælg ” Importer billeder og videoer ved hjælp af Windows” vises i vinduet til automatisk afspilning . Hvis du ikke får det vindue , klik på “Computer ” og find iPhone prompt anført i listen over muligheder . Højreklik på denne prompt og vælg “Importer billeder og videoer ” fra listen over indstillinger, der vises for dig.

4. . Vælg den bestemt mappe , hvor du ønsker at gemme dine iPhone data . Du kan endda gemme standardmappen sted til fremtidig reference og importerer aktiviteter .

5. . Overvej, om du ønsker at slette eller slette de gamle fotos . Du har måske brug for at gøre dette, hvis du har mindre opbevaring plads på din computers harddisk . Hvis du har brug for at gøre denne aktivitet ganske ofte , skal du vælge ” Slet altid fra enhed efter import ” valgmulighed. Men hvis du har nok lagerplads og ønsker at holde dine eksisterende fotos , skal du ikke vælge denne indstilling.

6. . Klik på “Importer ” valgmulighed. Dette vil rent faktisk overføre billeder fra din iPhone til din pc eller laptop. Når aktiviteten er afsluttet, vil fotogalleriet option automatisk poppe op for at vise billeder download fra din smartphone .

Vigtige yderligere oplysninger

• Du kan kun importere fotos og videoer optaget med det indbyggede kamera til rådighed på mobilen , eller overført til telefonen via en Bluetooth- facilitet . Du kan ikke overføre eller importere billeder eller videoer fra iTunes.

• Når du henter eller importere fotos fra din mobiltelefon enhed til din Windows-baseret computer , kan nogle af de billeder eller videoer vises drejet forkert. Mange downloading tredjepart og foto management software specielt udviklet til Windows -operativsystemet display iOS billeder korrekt uden nogen rotation af billederne.

• Hvis du vil se de billeder eller videoer , anbefales du bruge QuickTime til Windows eller iTunes.