forhold godt eller dårligt

En nytår lokker med alle sine glade muligheder for jeres forhold, men jeg er kun alt for klar over, at mange af jer kan være på vej ind i det nye år med et tungt hjerte og skilsmisse på dit sind. Det er et velkendt faktum, at der er flere ansøgninger om skilsmisse i marts end noget andet tidspunkt af året. Hvorfor er det?

Tja , mange af jer , hvis ægteskab eller forhold er blevet anstrengt, især dem med børn , beslutte, at du vil holde sammen på familien til jul, og der kan være et svagt håb om, at en eller anden måde magisk at situationen bliver bedre. De fleste vil have prøvet alt, hvad du kender til at lave en slip på forholdet, men selvfølgelig den slags stress iboende i ferien normalt sætter det sidste søm i kisten , og du beslutter dig hverken ønsker eller vil have endnu et år med det.

Nogle af jer kan være i et voldeligt forhold , eller være sammen med nogen, der har et alkoholproblem , og du har bare om fået nok af din og børnenes Christmases (og dit liv ), bliver ødelagt af en fordrukken partner , med alle de tilhørende finansielle stress og usikkerhed. Det kan nemlig være det rigtige at trække stikket , før mere skade er sket.

Mange andre er i afbrydelse af nedfald fra en arbejdsplads affære , selv om dette er normalt et tegn på , at forholdet måske allerede har været i problemer. Ofte folk har, hvad der er kendt som en exit affære . Det vil sige, en utroskab som i sig selv ikke giver mening , men det skaber nok et ramaskrig at afvikle ægteskabet op .

Den gode nyhed

For nogle kan det bare være, at forholdet mellem dig er blevet så kedeligt, så længe , den gnist er gået , og du har måske endte som bror og søster. Det kan føles som “for godt til at forlade, men ærgerligt at bo” , og du spørger dig selv, ” er det her? ” Lad os se det i øjnene, mange folk aldrig skulle have giftet hinanden i første omgang , ikke fordi der var eller er noget galt med nogen af ​​jer . Tør jeg sige det , har du måske været for unge eller umodne til at gøre denne form for liv tid valg. Men … den gode nyhed er , at alle relationer har en ebbe og et flow, en tid, hvor du føler dig tæt på, og derefter mere fjern , og luk derefter igen. Det sker for de fleste par, efter en årrække at skabe et hjem , at have og opdrage børn , opbygge en karriere . Denne fase af et forhold er meget tid og opmærksomhed intens. Det er også meget vækst producerer !

Problemet

Der er tre aspekter til problemet. To er helt normalt og kan forventes , den tredje er én, der skaber problemet. For det første , mens alt dette travlhed foregår, ( skabe hjem osv.) , mange par bliver afbrudt fra hinanden uden at vide det . Det bare sker. For det andet er, at alle relationer gå gennem faser og udviklingstrin , som planter, så forholdet skal være billedligt pottes , det er klar til en helt ny fase af vækst ! Den tredje og mest ødelæggende aspekt er, fordi de ikke er klar over, hvad der er sket , og at det er normalt , når de føler tomhed, der begynder at krybe ind i deres forhold, de desværre begynder at bebrejde , kritisere og finde fejl med hinanden. Nu er de skabe problemer , ved at kigge i alle de forkerte steder for årsagen til deres utilfredshed .

løsningen

Der er tre aspekter til løsningen! Først stoppe alle skyde skylden på , fejlfinding og generelt fokus på “problem” . For det andet , komme tilbage i linie med hinanden og bliver allierede i at skabe betingelserne for dit ægteskab eller partnerskab til at vokse. For det tredje , Tilslut . Husk, når du først fik sammen , hvordan du vil bruge en masse tid foran ilden, være kærlig og rørende , afslappet og taler om dine håb og drømme for fremtiden . George Pransky fortæller en historie om par, der var sådan, alle varm , hyggelig og tilsluttet, og derefter, når temperaturen falder en smule , en af ​​dem går ud for at kontrollere, om nogen af vinduerne er åben, fordi der kan være et udkast kommer et sted fra. Før de vidste, hvor de var der var et udkast til proofing mission foregår og fortryllelsen er brudt. Alle, der var brug for, var en af ​​dem til at smide et par flere logger på ilden. Så drop al den endeløse diskussion om, hvem der har skylden, og er enige om at prøve en anden tilgang.

Kom ind Justering

Tænk på dit ægteskab som en enhed i sin egen ret , og overveje, om din holdning er nyttigt. Det kæmper for at flytte ind i en ny , dybere, rigere scene , selvom det ser noget, men ! Albert Einstein sagde, at den samme form for tænkning , der fik dig ind i en situation, som ikke vil få dig ud af det. Udelade lidt tid sammen til at slappe af ( ved brand) . Blødgør din tone i stemmen , sat på venlighed og omsorg for hinanden . Beslut , at du kommer til at lytte til din partner med dit hjerte . Har nogle medfølelse for parret , at du er , forsøger at navigere de storme, der besøger alle par . Du er på samme side ! Accepterer, at du ikke kommer til at henvise til ” problem”. Parkere det for nu. Kom i kontakt med længsel i dit hjerte , dine håb og drømme for det kommende år (bemærk jeg ikke sige frygt ) . Hvis I begge er enige om at være åben og ærlig i en venlig og omsorgsfuld måde , så du både kan tillade jer selv at være sårbar igen i stedet for defensiv . Start med at konkretisere en ny vision for den næste fase af jeres individuelle liv og dit liv som et par . Tag en samarbejdsbaseret tilgang om, hvordan du kan støtte hinanden til at overvinde de forhindringer og tage jeres liv og kærlighed til et helt nyt niveau . Ja , det føles en smule risikabelt , men enhver form for vækst indebærer at flytte ud af din comfort zone … og det føles ubehageligt . Godt Nytår !