få mest ud af din ipad

De fleste iPad brugere ikke ved, hvordan man får mest ud af deres enhed og i stedet bruge de få simple applikationer , som de har kendskab til . Nedenstående guide vil vise dig, hvordan du får det bedste ud af din iPad, som vil omfatte evnen til at streame film til muligheden for at spille fantastiske spil , og mange flere applikationer, der er tilgængelige i Apple Application Store.

Den bedste iPad anvendelser:

1. . Surf på din komfort

Dette er den mest åbenlyse brug af iPad . IPad har nettet, som gør det interessant for brugeren at være i stand til at gå gennem websider på deres eget sted af komfort uanset på hvilket tidspunkt overalt.

2 . mobilspil

IPad er en stor gaming maskine, som gør brug af gyroskop og accelerometer til at tage bærbar gaming til et helt nyt niveau. IPad 2 kom med meget avancement , med evnen til at spille augmented reality-spil , mens iPad 3 har Retina-skærm gør gaming en stor brug af iPad.

3 . eReader

iPad har skelne evne for at læse e-bøger som Amazon bøger gør det til et af de mest alsidige eReaders på markedet. Man er også i stand til at læse aviser og blade ved hjælp af iPad.

4. . opskriftsbog

Størrelsen og overførsel af iPad -enheden gør det muligt at blive gennemført til alle rum i huset, herunder køkkenet. Der er flere madlavning applikationer i iPad , herunder opskrifter fra Epicurious og Whole Foods Market . Man kan også styre deres gluten følsomhed bruger programmer som ” Is That Gluten gratis? ”

5. . Photo Album

Sammenlignet med en iPhone, en iPad er i stand til at vise det fotos på 9,7 skærm. IPad er også i stand til at gemme billeder i den laveste ende af enheden , og endelig vise dem i diasshow.

6. . Tilslutning til fjernsyn

IPad har evnen til at forbinde til HDTV. Der er flere metoder til rådighed , der gør dette muligt , dette inkluderer at bruge Airplay til trådløst forbinde iPad til Apple TV. Dette virker med både video og lyde dermed have den fulde oplevelse af en HD.

7. . Hjem Stereo

En iPad har evnen til at gøre det muligt for hjem deling på iTunes. Denne funktion giver brugeren mulighed for at spille alle deres film og musik på deres iPads uden at skulle indlæse dem i enheden. Man kan også bruge Digital AV -adapter til at tilslutte deres iPad til deres TV og få musik via deres højttalere gør hjem deler en af ​​de bedste anvendelser for iPad.

8. . Bærbare TV

Med slynge Box ( en ansøgning i iPad) kan man indhente deres seneste tv-programmer fra hvor som helst. Dette er sandsynligvis den bedste løsning for fodboldfans og andre tv- fans normalt fanget i trafikken eller endda i deres kontorer.

9. . GPS

iPad 4G model bruger en assisteret -GPS -chip for at holde dig fra nogensinde at fare vild . Det erstatter dermed GPS og bliver din GPS. Programmet Kort , der blev indført i IOS 6.0, inkluderer håndfri turn- by-turn retninger med data fra TomTom.

10. . Erhverv

IPad er stigende bruges på arbejdspladsen . Dette indebærer de arbejdstagere, der er for det meste på farten som forelæsninger , sygeplejersker og læger. Med enhedens evne til at ramme nettet hurtigt og sin portabilitet karakter , der gør det effektivt for sådanne arbejdstagere .

11. . computer udskiftning

De enheder, evne til at logge ind på internettet og læse mails gør det at træde i stedet for den bærbare computer. IPad kan også nemt tilslutte tastatur via Bluetooth gør det til en computer på farten. Interessant er dens evne oprettet uden en pc og bruge iCloud til at lave en sikkerhedskopi.

12. . Wi- Fi-hotspot

4G version af iPad giver gratis tethering gør iPad en Wi-Fi- hotspot. Da det er en 4G så browsing vil være meget hurtig.

13. . videokonference

Ansigt tid fungerer godt på iPad. Dette virker ved brug af e-mail- adresse som et telefonnummer dermed tillade nogen anden person, der har en iPhone eller en iPad til at ringe til dig.