4 gode grunde til vægttab

I et forsøg på at tabe sig, mange ty til at gå ned slankekure og streng motion . Kost og motion hjælper til vægttab , men ofte efterlader en kæmper med en anden kosmetisk problem – Cellulite . De indre og ydre lår bære de værste afslørende tegn på denne hud problem. Det er defineret som den rynkede udseende hud på hofter, lår og balder . Det kaldes også ” hytteost ” eller ” appelsinskal” fænomen på grund af sin kløftede udseende . Hvis du har udviklet cellulite som følge af pludselige vægttab , her er 4 teknikker til at vende problemet.

Cellulite påvirker ikke kun overvægtige og overvægtige personer . Det påvirker alle forventer , at dets udseende varierer baseret på fordelingen af ​​fedt. Hvis du er overvægtig , vægttab , du vil se de bedste reduktioner. Men hvis du er på optimale vægt og så drop pounds din cellulite betingelse vil sandsynligvis blive værre i stedet for bedre . Vægttab løsner huden og gør smilehuller mere iøjnefaldende .

4 teknikker til at slippe af med cellulite

1. . Den rigtige kost :

Kost spiller en stor rolle i sletning cellulite efter drastiske vægttab . Din kost bør indeholde antioxidant rige -fødevarer . Antioxidanter holde mængden af ​​frie radikaler i skak og dermed bevare elasticiteten af ​​collagenfibre . Kollagen er et bindevæv, der understøtter hudens struktur . Svækkede bindevæv har en uregelmæssig , klumpet konsistens. Antioxidanter beskytte huden oxidation af frie radikaler og dermed bevare huden glat og smidig. De styrker bindevævet . Bright farvede bær nemlig grapefrugt , kirsebær , blåbær og jordbær er rig kilde til antioxidanter. Du bør også omfatte fødevarer rige på vitamin A, C og E.

2 . Øg væskeindtag :

Ikke mange er klar over, hvordan kropsvæsker påvirke forekomsten af ​​cellulite. Når huden er tør og blottet for fugt, cellulite ser værre . Derfor bør du drikke masser af vand . Et optimalt niveau af kropsvæsker genopretter hudens hydrering og reducerer kløftede udseende af huden. Sammen med stigende dit indtag af vand , kan du spise frugt og grøntsager med højt vandindhold nemlig vandmeloner , agurker, jordbær , ferskner og salat grøntsager . Et andet alternativ er frisk frugtjuice .

3 . Brug cellulite cremer og kosttilskud :

Der er snesevis af cremer og lotion til rådighed på markedet . Koffein , C-vitamin , E-vitamin, aminophyllin og theophyllin er almindelige ingredienser i disse cremer og kosttilskud. De bekæmpe cellulite ved at fremskynde fedtstofskiftet og forbedrer blodcirkulationen . Det øger produktionen af ​​kollagen understøtter hudens cellefornyelse . De fleste cellulite cremer og kosttilskud er tilgængelige som over-the -counter kosttilskud. Deres kvalitet og effektivitet er kontrolleret af FDA. Collagen indsprøjtninger har også vundet popularitet som en cellulite behandling . Injektioner fast og løft sagging hud , og selv ud af det udseende. Collagen indsprøjtninger selvom effektiv stadig ved at blive undersøgt . De er dyre og er en kortsigtet fix for cellulite.

4. . øvelse :

Stigende aktivitet hjælper også til at forbedre udseendet af rynket hud. Motion strammer huden og forbedrer blodcirkulationen .