sony spejl kamera

1981 var benchmark-året for Sony digitalkamera , da selskabet introducerede prototypen Mavica (Magnetic Video Camera ), som tog stillbilleder og gemt dem på floppy disks . Billederne kan derefter ses på en tv -skærm i den maksimale højest mulige kvalitet til tv-skærmene på det tidspunkt. Syv år senere , Sony lancerede forbrugeren version af Mavica , som banede vejen for større nyskabelser i digitale kameraer.

Yderligere otte år vil passere indtil Sony introducerede den første Cyber-Shot model med en 1,8 -tommer flydende krystal skærm i 1996. Så, i 1998 blev yderligere en nyskabelse , da Sony udviklet et digitalt kamera i stand til at lagre billeder på ekstern hukommelse i stedet for på den daværende internaliseret opbevaring.

Sony introducerede flere mere innovative digitale kameraer i de efterfølgende år, men de havde alle været effektivt målrettet mod den afslappede fotograf peg-og -skyd -og bridge kameraer, . Mens Sony allerede havde udviklet en spejlreflekskamera kamera i 1988 , var det ikke for den seriøse fotograf , da det var begrænset til en fast linse .

I 2006 Sony digitalkamera tog et skridt i retning af at hævde en bid af kagen rettet mod den seriøse fotograf ved at købe den digitale SLR aktiver kamera fremstilling kæmpe , Konica – Minolta . Meget snart derefter , Sony lancerede Alpha linje af digitale spejlreflekskameraer med udskiftelige objektiver , ved at frigive A100 -modellen, der trak på teknologi udviklet af digitale SLR maker Konica – Minolta . Alpha mærkenavn ( Maxxum i nogle lande) blev første gang brugt i Japan af Minolta i deres banebrydende og verdens første autofokus film SLR-kamera , Alpha 7000 i 1985. Sony har siden da brugt Alpha brand navn i deres linje af digitale kameraer med udskifteligt objektiv , herunder verdens mindste sådan kamera , Alpha NEX -serien , som blev introduceret i 2010.

Alpha linje af kameraer bruger bajonet linsen mount af de oprindelige Minolta autofokus kameraer , således at Minolta Alpha eller Maxxum autofokus linse til at blive brugt med de nyere Sony Alpha kameraer.

I 2010 introducerede Sony også den første kommercielle anvendelse af gennemskinnelig – spejl teknologi. Gennemsigtig – spejl teknologi giver mulighed for hurtigere autofokus hastighed i både stillbilleder og video. Tidligere kameraer påberåbt refleks spejle, der giver mulighed for måling af eksponering gennem søgeren. Disse refleks spejle flip op til at tillade lys at passere igennem for at eksponere filmen , hvilket medfører en momentan forsinkelse mellem presning af lukkeren og eksponeringen af filmen.

Faktisk har Sonys dristige skridt i fotografering tilladt det at være en leder i det digitale kamera felt , der producerer top kvalitets digitale kameraer til både hobby og professionel fotograf.