sony slr camera

Så er du i øjeblikket overvejer at flytte til et digitalt indre spejlreflekskamera ? eller er du er første gang køber ? D- SLR-kameraer er helt sikkert meget dyrere end andre elektroniske kameraer, men for fotografer, der allerede har high-end kvalitet linser , eller der ofte bruger store mængder af film , de er uden tvivl værd at den ekstra udgift.

Prisbevidste forbrugere kunne være interesseret i Sony Alpha DSLR- A230 , som er en af ​​de mindst dyre digitale spejlreflekskameraer ud . Med flere af de samme funktioner som den højere ende Alpha serie kameraer fra Sony, men til en overkommelig pris for en begyndelse D- SLR kamera køber. Sony Alpha -serien har været særdeles vellidt blandt fotografer siden dens udgivelse i vinteren 2008

I tilfælde af at du ikke rigtig endnu villig til at bruge de ekstra penge til en elektronisk SLR, men du stadig ønsker en kvalitet elektronisk kamera ved hjælp af kontrol af en film Single Reflex linse kamera , du burde se på den høje ende 8 megapixel og ovenstående kameraer øjeblikket er til rådighed for mellem $ 350 og 600 dollars. Med undtagelse af de aftagelige linser , være opmærksom på, at med de teknologiske fremskridt disse modeller i øjeblikket giver den fleksibilitet og kontrol, som tidligere kun findes i film spejlreflekskameraer .

For fotografer, der løbende har en film SLR og ikke ønsker et andet kamera , der opholder sig med film SLR er ikke et dårligt valg . Priserne på høje ende digitale SLR-kameraer vil fortsætte med at komme ned , og forhåbentlig snart full frame spejlreflekskameraer vil være langt mere overkommelig. Under mellemtiden kan du scanne dine billeder , som vil hjælpe dig til at opleve nogle af fordelene ved digital fotografering, især evnen til at arbejde med billeder i et såkaldt digitalt mørkekammer ved at bruge billede edition software

Altid huske på, at digital fotografering er helt anderledes end traditionel fotografering med film og er ved at blive kendt som en bedre måde at gøre fotografering. Den primære faktor er, at filmen er helt gratis og billeder er straks synlige , er det muligt at hurtigt at forbedre ens fotografiske evner. Parret med evnen til at redigere billeder efter den kendsgerning, digital fotografering teknologi giver fotografen med ubegrænset fleksibilitet til at få mest muligt ud af deres billeder