sony cybershot kamera

Pocket størrelse Sony Cyber ​​-shot DSC- HX5V er den bedste digitale kamera under 200 dollars. Men lad dig ikke narre af den lette vægt, lommeformat digital kamera , da det giver hurtig skydning ydeevne . Integreret backside -belyste Exmor R CMOS-sensor, BIONZ-billedprocessor og en Sony G-objektiv med kraftig (10x optisk zoom, 25-250 mm interval) wide -angel mega- zoom ( 30 mm) lette i at tage flotte billeder selv i svagt lys forhold. Videoerne er optaget som strålende AVCHD-video med forbløffende klarhed og forbedret detalje .

Den afrundede greb støbt ind i højre side hjælper med at holde kameraet og tage stabile optagelser . Den spektakulære metalhus kommer i tre elegante farver : sort, sølv og klassisk guld . DSC – HX5V har en opløsning på 10,2 megapixels . Det kan også bruges i lodret format for at få en 3424 x 1920 ultra vidvinkel billeder. Den 3 tommer store og lyse LCD viser skarpe og klare billeder .

Kameraet kan skyde op til 310 billeder i løbet af batteriets levetid. Andre spændende funktioner omfatter indbygget GPS (Global Positioning System) modtager, et digitalt kompas , Transfer -Jet support, klippe , ansigtsregistrering, sløre advarsel , smil og blink opdagelse, PRINT Image Matching og Sweep Panorama -funktionen. Direkte print funktion giver dig mulighed for at udskrive din favorit skud ved blot at tilslutte dit digitale kamera med trykmaskinen , skåner dig besværet med at tilslutte den til pc’en først . Den interne hukommelse har kapacitet til 45MB dog kan hukommelsen udvides ved hjælp af SD / SDHC-hukommelseskort og Sonys proprietære Memory Stick PRO Duo kort.

Specifikationer:

• 10,2 megapixel opløsning
• 4,1 x 1,1 x 2,3 inches i dimensioner
• Vejer £ 0,375 ( 170 g)
• ISO ( 80-3200 )
• 2x digital zoom
• Automatisk justering af fokus
• TTL kontrast
• BIONZ-processor
• Frame filmmodus 25mm ækvivalent vidvinkel 10x høj zoom G-objektiv
• 11 optagefunktioner programmer
• Auto HDR -tilstand
• ( iSCN ) Intelligent Scene Recognition
• Drevet af Sony NP -BG1
• 310 skud eller 155 minutter
• Optisk billedstabilisering
• Max . Lukkertid 1/1600 sek.
• Min. lukkertid 30 sek
• Kontinuerlig optagelse hastighed 10 frames per sekund
• Ansigtsgenkendelse
• Hvidbalance -mode
• Video fanget AVCHD – 1920 x 1080
• Intern hukommelse 45 MB
• Kompatibel med SD, SDHC, Memory Stick Duo , Memory Stick PRO Duo , Memory Stick Pro – HG Duo .
• Indbygget flash
• 5 flash modes
• Selvudløser (2 sek -10 sek)
• Digital Image rotation
• USB 2.0 kompatibilitet
• Direct Print
• PictBridge support

Selv om kameraet ikke understøtter RAW , har det mulighed for manuelt at justere indstillingerne blænde . En flok af ulemper, dette kamera har til sit navn omfatter manglende boost lys følsomhed resulterer i lavere opløsning , bløde billeder og Geo-tagging , som kræver software på en Windows PC. Kort sagt, denne digitale kamera er velegnet til afslappet fotografer , der gerne cool- faktor ekstramateriale bakkes op af imponerende præstation . Prisen spænder fra $ 189,00 . Det digitale kamera leverer god kvalitet skud og videoer gør det til det bedste digitale kamera under 200 dollars.