sikkerhed i hjemmet mod indbrud juleaften

Julen er en tid med stor glæde for de fleste mennesker . Men for nogle få udvalgte , kan det være en tid med stor sorg. Dette er fordi de ikke sikre deres hjem, og de fik opdelt .

Desværre juletid er, når de fleste indbrudstyve vil være på udkig efter det perfekte hus at bryde ind . Dette er fordi de ved, at der vil være topmoderne gaver under træet. De vil være i stand til at få dyrere varer , når der sammenlignes med , hvis de lave indbrud i et hus i sommer .

Det er meget trist, men det er noget, der er sandt, og folk er nødt til at sørge for, at de er forberedt for forekomsten . Du ønsker ikke at være den eneste familie uden gaver under træet ved juletid. Hvordan vil du forklare det? Læs videre for nogle tips om hvordan man sørge for, at disse tyvene går forbi dit hus.

tips

1. . Efterlad et lys på når du forlader huset . Det lyder fjollet, men det virker. Hvis de ser et lys på , kan de ikke engang forsøger at komme ind i dit hus.

2 . Lad huset sikker – Når du forlader huset , så spørg dig selv , er vinduet lukket ? Vidste du sætte alarmen på ? Er hoveddøren dobbelt låst ? Hvis svaret på alle disse spørgsmål er ja, så dit hus er sikker. Det er måske ikke stoppe indbrudstyve fra at forsøge at få det, men de vil have en hård tid at forsøge at og når de er i , vil alarmen gå i gang med det samme.

3 . Hold dit træ ude af syne. Det lyder trist, men det betyder at holde prøve ude af syne af vinduerne. Derfor, hvis nogen ser på , vil de ikke være i stand til at se noget under træet. De kan antage, at du ikke har nogen gaver og gå videre til det næste hus .

4. . Har en trådløs sikkerhed kamera system – En masse mennesker tror, ​​at en alarm er nok, men du har brug for et kamera -system så godt. Dette er fordi du vil have beviser, hvis de kommer ind i dit hjem . Du vil være i stand til at tage optagelserne til politiet, og de ​​vil være i stand til at fange de skyldige. Desuden vil der med den bedste trådløse sikkerhed kamera system, vil det oplyse, at nogen er i huset med det samme , efter at sensorerne er udløst. Man kunne se , hvad der sker på telefonen , ringe til politiet , og de kunne nå frem i tide til at fange synderen.

5. . Har nogle kameraer uden for dit hus. Hæng nogle kameraer over din hoveddør eller under tagrenden på siden af ​​dit hus. Du kan bare tjekke dem som nogen, der står udenfor . Også, kan en indbrudstyv se kameraet og synes, det er ikke værd at besværet. Kameraerne vil derefter fungere som en afskrækkende virkning , og de vil ikke bryde ind i dit hjem .

6. . Prøv ikke at være forudsigelig med dit hus. Hvis en indbrudstyv allerede har valgt dit hjem , kan de stå tilbage for et par dage og se dine vaner. På den måde kan fortælle, når du vil være væk. Så bare sørg for, at du går ud på forskellige tidspunkter og altid råber noget til nogen inde i huset, selv om de ikke er der, for at give den illusion, at huset ikke er tom .

Forlade dit hjem sikkert er noget, der er personlig præference og afhængig af dit budget . Hvis du har et mindre budget så bare sætte nogle dummy kameraer uden for dit hus , vil de stadig have en afskrækkende virkning . Det er stærkt anbefales, at du tager alle de nødvendige forholdsregler , især i feriesæsonen .

Strongman Security er en online butik , der sælger sikkerhedssystemer. Men de er ikke ligesom alle andre online-butikker . De har noget , der gør dem skiller sig ud fra alle andre. Deres personale består af teknikere og ingeniører . De er ikke sælgere . De gjorde dette , så de kan videregive ekspertrådgivning til deres kunder. På forsiden af ​​deres virksomhed er deres hjemmeside, men de faktisk opererer ud af en massiv lager i New Jersey. De leverer alarmsystemer til personlige hjem og virksomheder , og de har GPS tracking systemer til køretøjer. De har også multimedie muligheder og udstyr til personlig sikkerhed .