Sex 2 uger efter undfangelse?

Jeg hører nogle gange fra folk, der er sikker på , at hvis de er blevet gravide , vil de være i stand til at lokalisere den nøjagtige dag, hvor de udtænkt. Og de er ofte tilbage spekulerer på, om denne dag i undfangelse kommer til at give en dreng eller pige baby. Og mange mennesker vil måle denne dag i form af , når det skete efter deres menstruation .

Jeg kan høre en kommentar som: “. Jeg kender til en kendsgerning , at jeg havde sex fjorten dage efter, den sidste dag i min periode, fordi min mand var på rejse , det var den eneste gang , at vi havde sex , når jeg formoder, at jeg var ægløsning. så hvis jeg var en succes og i stand til at blive gravid på den 14. dag , vil jeg få en pige eller dreng barn? ”

Indkredsning Præcis hvornår ægløsning Opstod er afgørende : Der er virkelig ikke nogen måde at fortælle barnet køn for sikker , indtil du ser dette på ultralyd. Mener imidlertid, mange, at din timing kan påvirke barnet køn . Problemet er, at denne timing ofte svarer til din nøjagtige ægløsning dag, og der var ingen oplysninger her , hvornår ægløsningen fandt sted. Selv om det er meget almindeligt for mange kvinder at få ægløsning sted omkring dag 14 efter deres menstruation , er der tonsvis af variationer over dette. Nogle kvinder er tidligere og nogle er senere. Og den præcise dag er vigtig. Fordi drengebørn er lidt mere sandsynligt, hvis du gravid efter ægløsning. Men helt ærligt , i dette tilfælde ægløsning kunne have fundet sted på dag 15 eller senere, hvilket ville have gjort en pige mere sandsynligt.

To andre faktorer : Så uden at vide præcis , hvornår ægløsningen skete ( og om det skete før eller efter samleje, ) ville det være meget svært at sige. Ikke kun det, men timingen er ikke den eneste, der kan påvirke , om du har en dreng eller pige. Timing som det vedrører din ægløsning dato er kun én variabel ud af tre. Du skal også overveje din vaginal PH og dine seksuelle positioner .

Jeg ville ønske jeg kunne give dig mere information . Men jeg ville være nødvendigt at kende den nøjagtige ægløsning dag , PH på tidspunktet for undfangelsen, og de ​​seksuelle positioner, der anvendes . Og selv da , kan jeg fortælle dig, hvilken barnet køn var mere sandsynligt, og ikke , som man absolut vil ske.

Forhåbentlig vil det ene forsøg ved undfangelsen blive en succes og vil du vide barnet køn hurtigt nok. Men hvis ikke, næste gang , ville det være en fordel at teste for ægløsning , så du ved præcis, hvornår det sker. For en pige , skal du have sex før. For en dreng , kan du vente , indtil du får en positiv læsning. Men du bør også gøre dig opmærksom på din vaginal PH samt seksuelle positioner , du bruger. Fordi disse variabler noget lige så meget.