roulette

Når du spiller roulette , hvad der adskiller de professionelle fra resten er en god strategi . Bias hjul spillere kan lide at plukke bestemte numre , der er mere tilbøjelige til at dukke op , baseret på slitage af hjulet. Nogle gange er tilbøjelige til at dukke op oftere end andre numre. Og partiskhed hjul spillere lejlighedsvis kommer sammen , der virkelig ved, hvordan man profiterer af roulette . For den gennemsnitlige spiller er der et par ting, du kan gøre for at forbedre dine resultater ved at spille roulette .

Du kan anvende en dobbelt op system som Martingale . Selvom martingale er ikke effektiv i de langsigtede , roulette strategier , der er effektive på lang sigt , er svære at komme forbi. Nogle gange kan en omvendt fordobling taktik kan anvendes. Du kan satse tungt på først, derefter sænke dine indsatser gradvist, indtil du taber, så gentag processen.

Nu inden jeg taler om min roulette strategi for at spille europæisk roulette , vil jeg først gerne give dig nogle roulette tips til at spille konservativt.

Hvis du fordoble din oprindelige bankroll , kontanter ud .

Når du spiller på farver, Hvis du kan lide at spille på farver , først afgøre, om forhandleren er rullende strenge af en farve eller ej. Og hvis forhandleren er rullende strenge af en farve , altid satse på den sidste farve rullede . Hvis dealeren er spinning skiftende farver , altid satse på den modsatte farve rullede . Dette er en vigtig strategi for konsekvent at vinde , når man spiller på farver med en fordobling up system i spil. Spiller for at farverne er sjovt og let . Når du har en højere række af tabeller til at vælge fra , skal du følge disse tips til at spille på farver , og du vil virkelig forbedre dine resultater , når man spiller roulette .

Et andet tip, aldrig risikere mere end du har råd til at tabe. Hvis du har en høj bankroll , det gør du ikke godt , hvis du ikke har planer om at fordoble op med det.

Jo højere bankroll den bedre. Hvis du kan fordoble op meget høj , så kan du virkelig forvente at gøre nogle kortsigtede gevinster , før du mister en heftig sum.

At have et stort udvalg af borde at vælge imellem er gavnligt. Du kan virkelig udvælge et bord, hvor forhandleren er rullende strenge af farver , eller skiftevis farver.

Disse er blot et par gode tips , og en god farver strategi du kan gennemføre. Kendskab til layout af hjulet kan også hjælpe , når picking nummer at satse på , hvorvidt spille amerikansk roulette eller europæisk roulette . Europæisk roulette har meget bedre odds . Hvis du spiller europæisk roulette , vil du sandsynligvis få mere spilletider for dine penge. På europæisk hjul der er et ulige antal numre på hjulet. På den amerikanske hjulet er der et lige antal numre på hjulet, dette er grunden til denne farver strategi er mere effektiv for en amerikansk hjul . Hvis du går til Atlantic City og ønsker at gøre en hurtig sorteper ud af de farver , gennemføre denne farve strategi du har læst ovenfor. Dine resultater kan være bedre end du tror. For den amerikanske hjulet , overveje dobbelt nul som et sort nummer , og overveje nul som et rødt tal , og det vil også forbedre din farve betting resultater. Tjene nogle penge virkelig hurtigt af de farver , og hvis du kan fordoble op virkelig høj , så du har en bedre chance for at fordoble din bankroll.

Åh, og en anden god tip: når dealeren forlader bordet , forlader du bordet. Det skader aldrig at spørge, hvor længe en forhandler har været på bordet. Hvis der er en mægtig stor streng af røde, er det vigtigt at vide, at det var den pågældende forhandler , der rullede dem.