kender vi overhovedet hinanden?

Gennem hele ens liv , er de naturligvis kommer til at møde mennesker, de føler sig tæt på , og mennesker, de ikke gør. Og de mennesker, som de ikke føler sig tæt på vil være i flertal. Særlige forbindelser vil være sjældne, og det er fordi man ikke vil møde folk som dette hele tiden .

En anden hindring er, at disse typer af relationer tager tid og energi, og man kun har så meget tid og energi til rådighed. Så disse relationer skal konsekvent plejes ellers denne særlige sammenhæng kan ende med at forsvinde.

Og hvad var først en særlig tilknytning og tilladt en til at føle sig som om de virkelig vidste den anden person kunne ende med at blive det modsatte . Den anden person kan ende med at blive set som en fremmed, hvis der er nok tid der er gået , eller hvis man har været igennem en vis mængde af forandringer.

Connection

Men en, når har en forbindelse med et andet menneske , de kommer til at føle sig tæt på dem. Og da de føler sig tæt på dem, de er til at føle sig som om de kender dem .

Dette er naturligvis en vigtig del af et forhold, der har følelsen af at kende en anden får en til at føle sig trygge og derfor komfortabel . Når man ikke kender en anden , er der sandsynligvis vil være ubehag .

En af de største forskelle mellem en fremmed og en person, som man har et forhold til , er det niveau af komfort , der opleves . Der er klart mere til et forhold end bare føle sig sikker med en anden , og alligevel er det en vigtig del .

Én og samme

Så sammen med at føle sig sikker i denne persons tilstedeværelse vil være oplevelsen af ​​at blive valideret af den anden og den ene validere den anden. Hver person vil føle, at den anden person får dem, og at de er på den ” samme side ” så at sige.

Gennem denne spejling finder sted, kan to folks erfaringer ender med at blive en oplevelse. Med følelsen af ​​adskillelse, som man oplever med de fleste mennesker, der bliver sat til side og følelsen af ​​at være en opstår .

Og med denne oplevelse af , hvad der kan beskrives som en symbiose , vil være oprettelsen af ​​noget, der er dyb og dyb. Det vil ikke ligegyldigt, hvad køn , disse mennesker er, eller hvor de er fra for eksempel, da forbindelsen , de mener vil overskygge nogen af ​​disse ubetydelige forskelle.

Som en baby

Hele denne oplevelse vil svare til , hvad der er føles for en baby , der har en afstemt omsorgsperson. Her barnet føler sig hjemme og godt tilpas med sin mor. Og det er, hvordan man vil føle med den anden person . De er ikke blot at tale samme sprog , er de samme sprog.

Men selv om barnet føles som om de er en , det er bare en illusion. Denne illusion er afgørende, dog, som det gør det muligt for barnet at føle en følelse af magt , og at det vil få sine behov og ønsker opfyldt. Som voksen er denne illusion skabt endnu en gang , hvad er anderledes, er , hvad man ønsker og behov fra den anden person .

Not Alone

Så ligesom barnet , man ikke føler sig som om de er alene ved at være med denne person. Men mens det er hvordan man føler , de er stadig to separate mennesker. Og ud over illusionen af enhed eller at de er én virkelighed , de er der hver har deres egen oplevelse af hinanden.

empati

For eksempel kan to mennesker har været igennem en lignende oplevelse eller erfaringer i livet, og dette gør dem i stand til at leve sig ind i hinanden. Men mens empati kan skabe oplevelsen af ​​én person vide præcis, hvad en anden har været igennem , det er resultatet af, hvad de har været igennem selv.

Det er ikke det samme , og hverken kan man virkelig vide, hvad den anden person er gået igennem . Det er ikke helt marchere , men det er det tætteste nogen kan komme til en anden persons oplevelse.

andre elementer

Så blive anerkendt , spejlet og valideret af en anden , vil få en til at komme til den konklusion , at de ved , hvem den anden person er. Og det vil være en kombination af den slags ting, de siger , hvad de er i , og hvordan de opfører sig .

Dette kan skabe oplevelsen af ​​sikkerhed , og man kan ende med at se den anden person , som har en fast identitet. Og selv om dette kan synes at være sandheden om den anden person , er det stadig bare en rolle, de spiller , og en , der kan ændre på ethvert tidspunkt.

Skift

Når man har en identitet om, hvem de er, og hvem de ikke er, kan dette ophold med dem i meget lang tid, og selv for hele deres liv. Og fordi de har holdt det samme identificere , kan det skabe en illusion af at det er , hvem de er .

Dette kan ændre sig, når man går på rejse i lang tid og kommer tilbage forvandlet. Eller når man oplever et stort tab , og gennem en sådan shakeup sker de begynder at se sig selv anderledes.

Indre og ydre

Hvad der foregår inde i denne person har ændret sig, og så hvad de gør på ydersiden vil derfor følge trop. Andre mennesker kunne så spekulerer på, hvad der er sket med dem, og tror måske, at de lægger på en handling .

Og i første omgang, kan den person, der har ændret sig spekulerer på, hvem de er, og hvis de lægger på en handling . Men hvad det kommer ned til , er, at uanset hvem man er , eller hvem de ikke er , er de altid handler en del eller spiller en rolle.

bevidsthed

En rolle kan være mere velkendt end den anden for visse mennesker og for sig selv , men det betyder ikke, at det er noget mere legitimt end en anden . Fysisk kan man ikke ændre sig, medmindre de bruger kirurgi , og alligevel , hvordan de ser sig selv og hvordan de opfører kan altid ændre .

Det vigtigste er, at man er tro mod sig selv og ikke føler, at de er nødt til at være på en bestemt måde . Dette kan imødekomme andre , og at der kan forventes , især hvis man har handlet en bestemt måde, så længe.