internet marketing

Folk går online og lommepenge i større antal end nogensinde før. Alene i 2013 er antallet af mennesker bruger online når ind de milliarder . Tricket er, hvordan at fange selv en brøkdel af disse folks opmærksomhed , og henvise dem til dit online site , service, osv. Svaret ligger i det ofte komplicerede og delikate verden af ​​Internet markedsføring . Her er tre ting , du kan begynde at arbejde på i dag , der er afgørende for din succes som en online marketingmedarbejder .

1. . Det handler om disse søgeord

Når du koger ned hele komplicerede Internet markedsføring jargon , hvad du er tilbage med er nøgleord. Dette er dit udgangspunkt og fundament , som du vil bygge din Internet markedsføring strategi. Så hvordan kan du vælge relevante søgeord for din online-forretning? Søgeord forskning . Ved at udnytte de eksisterende værktøjer , såsom Google trends og Google AdWords , kan du optimere dit websted baseret på søgningen vaner af folk interesserede i din niche. Skriv 3 til 5 søgeord er relevante for din virksomhed, og se online for at se, hvor konkurrencedygtig markedet er for disse søgeord .

2 . On-Page og Off-Page webstedsoptimering

Nu hvor du har dine søgeord , du nødt til at oprette nyttige og kvalitet indhold, der er rig på disse søgeord . Optimering af dine titler , meta- beskrivelser , og overskrifter at medtage disse søgeord vil forbedre, hvordan dit indhold bliver præsenteret for søgemaskiner. Off-side optimering henviser til rang og autoritet har du på nettet. Med andre ord, hvad andre hjemmesider siger om dig , dit indhold, og dit websted? Indgående links fra høje myndighed websteder kan gå sammen med at forbedre dette , men være parat til at sætte i gang . Der er ingen genvej til at blive en ekspert .

3 . Relationer

Det tog en stor indsats for at få folk til dit websted for at læse dit indhold. De relationer, du opretter med dit publikum er nøglen til dig at opnå succes i Internet markedsføring. Ved at opfylde behovene i din målgruppe, vil de effektivt sprede ordet til andre, at du har noget værdifuldt at sige eller tilbyde. Hold disse folk glade ved konstant at give relevant og brugbart indhold , og ved at interagere regelmæssigt for at danne et fællesskab .

Dette fællesskab, du hjalp med at skabe , vil bogstaveligt talt gøre eller bryde din Internet markedsføring indsats . Være forpligtet til dem , og give en oplevelse, der vil gøre dem ønsker at komme tilbage igen og igen. Internet markedsføring kan være kompliceret , men disse tre elementer er et godt udgangspunkt i din rejse