Drikke mens man er gravid?

For mange kvinder , graviditet er en af ​​de mest spændende tid i deres liv. Den forestående fødsel af et barn kan ikke kun bringe en mor tættere på sin partner , men også stimulere en følelse af formål i hendes liv. Mens de fleste mødre gør alt, hvad de kan for at sikre deres voksende barn er glad og sund , andre har svært ved at afholde sig fra en bestemt praksis . I de sidste mange årtier , drikke , mens gravid har fået stor opmærksomhed på grund af de risici, de ufødte børn . Mødre, der måske tænker om at fortsætte til at drikke i løbet af deres graviditet bør være opmærksomme på bivirkningerne af denne aktivitet , hvor meget alkohol er “for meget “, og hvordan man kan stoppe misbruger stoffet .

Bivirkninger af Drinking mens gravid

Som med andre rusmidler , er der en række farlige bivirkninger og fosterskader forbundet med brugen af alkohol af gravide kvinder. Selvom Baby center rapporterer, at aborter og dødfødsler er den mest alvorlige konsekvens af alkoholmisbrug under graviditeten , lav fødselsvægt, mental retardering , og en række andre alvorlige fysiske misdannelser kan også forekomme. Ud over de spørgsmål, der er anført ovenfor , babyer , der er født af mødre, der misbrugte alkohol under deres graviditet kan være mere tilbøjelige til at opleve et væld af adfærdsmæssige problemer. For eksempel overdreven aggression , kriminalitet , hyperaktivitet og talebesvær , læring og opmærksomhedsproblemer er alle almindelige hos spædbørn, der blev udsat for alkohol under deres udvikling.

Hvor meget er for meget ?

Så hvor meget alkohol er for meget? Er der en sikker mængde alkohol , at gravide mødre kan forbruge , samtidig sikre sundheden for deres ufødte børn ? De fleste eksperter er enige om, at babyer og alkohol ikke blandes – og at selv den mindste mængde af dette stof kan have alvorlige konsekvenser for et foster under udvikling . Som alkohol kan have de mest farlige virkninger i de tidlige stadier af graviditeten , nogle sundhedspersonale opmuntre mødre, der forsøger at blive gravid for at undgå alkohol så godt. Desuden bør de, der oplever en uplanlagt graviditet stoppe med at drikke straks efter at opdage, at de medbringer et barn. Kvinder og deres partnere, som har flere spørgsmål om brugen af ​​alkohol under graviditeten måske overveje en konsultation med en læge, sygeplejerske eller andet sundhedspersonale udbyder, der har erfaring inden for obstetrik eller toksikologi.

Søger hjælp til at stoppe alkoholmisbrug

Indtagelse af alkohol kan ikke kun være farligt for et ufødt barn , men til moderen så godt. Dette gælder især for dem, der har en historie af misbrug af produktet eller andre lignende stoffer. Kvinder i alle aldre , der er interesseret i alkoholmisbrug ophør bør tale med en uddannet læge eller psykolog for at sikre optimale resultater i opsigelsen processen. Som tilbagetrækning alkohol kan have alvorlige bivirkninger, kan de, der er særligt afhængige af produktet ønsker at indrømme sig til et anlæg med erfaring i behandling af alkohol tilbagetrækning . Mens processen med at stoppe alkoholmisbrug kan være svært, det er det værd i det lange løb.