de 5 bedste ting ved kærlighed og forhold

1. . Kærlighed
Vi fortjener alle at blive elsket , og vi alle trives uhyre på følelse elsket og være i stand til at elske andre. Men at definere kærlighed og få mængden af ​​kærlighed, som vi ønsker, og på den måde, vi ønsker, er meget lettere sagt end gjort ! Selvom kærlighed er en følelse , kan vi have mange tidligere erfaringer og tanker om kærlighed, som gør det svært at se klart på denne komplicerede sag. Hvad der står klart , er, at mænd og kvinder oftest har en anden opfattelse af kærlighed, og den måde vi vise kærlighed kan være meget forskellig fra person til person. Nogle mennesker udtrykke kærlighed primært gennem ord , mens andre foretrækker at vise deres kærlighed gennem deres handlinger. Uanset hvad din kærlighed sprog er , skal du sørge for at kommunikere det til din elskede , så du kan undgå misforståelser og unødvendige sårede følelser .

2 . respekt
Respekt er et meget følsomt emne , og begrebet respekt er ofte synderen af ​​mange misforståelser og opvarmet argumenter i parforhold . Det er derfor vigtigt at huske , at folk ofte har meget forskellige meninger om , hvad der er ordentlig respekt , især hvis de er fra en anden kulturel baggrund . Med andre ord kan hvad du opfatter at være respektløst være helt normal i udtalelsen fra en anden og så en eller andens handlinger kan ikke nødvendigvis være et tegn på manglende respekt , selvom du tilfældigvis til at føle sig respektløst . Der er dog en række adfærd, der universelt må ALDRIG forveksles med på nogen måde respectful.These inkluderer voldelig adfærd, følelsesmæssige misbrug , konstant lyver, forræderi og ondsindet manipulation. Hvis du finder disse adfærdsmønstre i din partner, og i dit forhold , er det tid til at overveje, om du vil bruge din tid og energi på fastsættelse af disse die-hard vaner , eller hvis du er måske bedre at komme væk fra dem, mens din egen selvværd er stadig intakt .

3 . intimitet
Intimitet indebærer nærhed, samvær , hengivenhed, varme og seksuel forbindelse. Uanset om vi taler om verbal eller fysisk kommunikation , er det vigtigt at have en grad af intimitet, som du er komfortabel med , og som fremmer en følelse af at blive hørt , elsket og respekteret . Du skal ikke føle skubbet eller tvunget til at overskride dine egne grænser , når det kommer til intimitet. Kommunikation er nøglen, når det gælder om at finde et niveau af intimitet , som du både kan være tilfreds med .

4. . Trust
Uden en luft af tillid i et forhold, vil følelser af kærlighed , respekt og intimitet gradvist kvalt. Ideelt , og for din egen fred i sindet , tillid er bedst, når oprindeligt givet betingelsesløst , og en følelse af mistillid til den anden først skal tjenes. Med andre ord , uskyldig indtil andet er bevist ! For at opretholde et sundt niveau af tillid i forholdet, skal du og din partner begge være pålidelig , åben , ærlig, støttende og troværdig i din kommunikation og i dine handlinger med hver – andre mindst 95 % af tiden. Hvis du ved , at du kan stole på din partner, når du afslører dine svagheder , frygt, håb og drømme , uden at denne information bliver ignoreret , lo ad , deles med andre eller brugt imod dig i senere argumenter , kan du være sikker på at du har en god støttende ven, som du kan stole samt en elsker. En person, der ikke er troværdig , vil hurtigt nok vise hans eller hendes sande farver ved ikke opmærksom på hvad du siger, ved ikke at vise op på aftalte tidspunkter , ved at gøre konstant undskyldninger for dårlig opførsel , ved at lyve , ved at handle defensiv uden en åbenbar årsag ved at have en forvirrende og indirekte kommunikation , og ved at give blandede signaler igen og igen . Men i huske på , at hvis du finder dig selv at have konstant tillid spørgsmål med de mennesker omkring dig , kan problemet lige så godt komme fra i dig selv.

5. . fælles interesser
Når det kommer til fælles interesser , behøver du tydeligvis ikke at dele dem alle med en potentiel partner. Men uden en god mængde af fælles interesser , værdier , overbevisninger, osv. , vil du nemt keder sig eller irriteret , og du vil ikke have meget at tale om eller vil du have mange ting, du kan gøre sammen efter den første spændende romance har faldet til ro . Modsætninger kan tiltrække , men ikke for længe! Vigtige fælles interesser, der er værd at overveje, før man investerer i et langvarigt forhold omfatter: børn (med eller ej, type uddannelse , disciplin osv.) , hvor og hvordan vi skal leve , hvordan du skal bruge din fritid (rejser, sport , hobbyer osv), personlighed ( udadvendt vs introvert ) religiøs tro ( de kan finde fælles fodslag ) , kulturel baggrund ( det kan virke) , uddannelsesniveau og politiske synspunkter.