alzheimers

” Alzheimers sygdom” er faktisk ikke en sygdom . De symptomer, Alzheimers patienter typisk vise og lider væsentlige, skyldes ikke ” progressive neurodegenerative ” biologiske faktorer eller defekte gener som læger hævder . Det er meget vigtigt for Alzheimers pårørende at vide om den sande årsag til Alzheimers.

Penge og profit er de vigtigste grunde læger insistere på, at Alzheimers er en “sygdom” forårsaget af biologiske faktorer . Selv om der ikke solide beviser til at støtte sådanne krav, i betragtning af den uorden at have en biologisk årsag baner vejen for læger at skrive dyre psykiatriske recepter og engagere sig i dyre behandlinger . Omkostningerne for skatteyderne i Amerika for Alzheimers pleje i løbet af de næste fyrre år anslås til at være omkring 420 billioner dollars . Det er afgørende , at den sande årsag til Alzheimers blive kendt . ikke alene er de nuværende behandlinger dyre , de er fejlplaceret .

Den væsentlige årsag til Alzheimers er psykologisk, ikke biologisk .

De kausale valg faktisk begyndte i barndommen. Lidelsen gradvist skred med tiden på grund af personens konsekvente og løbende valg til at styre bevidst opmærksomhed og holde blokeret truende , foruroligende og pinlige moder -relaterede og incest -relaterede erindringer. Det er højst sandsynligt, at en Alzheimers patient er en incest overlevende , og at mange gik på at blive en voldelig forælder. Disse skjulte faktorer drive hukommelsesproblemer og fælles flygtige familiens dynamik .

hukommelse blokering

Den Alzheimers patient er blevet valgt til at holde negative psykiske energier i visse områder af hjernen ( hukommelse centre ) . Han eller hun udretter hukommelsen blokerer ubevidst , som regel med lidt eller ingen bevidsthed om, hvad han eller hun gør. Denne kontrol og blokering er fortsat gennem mange årtier, før fysiske symptomer eller hjernen forringelse eller bliver indlysende. Hukommelsestab er en bevidst og forsætlig nægtelse af at huske tidligere forkerte valg og negative oplevelser, som personen ikke ønsker at tage ansvar for og ikke ønsker at andre skal vide om. Over tid, kan de koncentrerede psykiske energier , der anvendes i at blokere forårsage fysisk skade på hjernevæv.

sprog forringelse

Sprogvanskeligheder , der er en anden almindelig Alzheimers symptom opstå på grund af den forvirring personen oplever i hans eller hendes sind. At forvirringen skyldes primært fra kontrol og manipulation af tanker og valg at være yderst uærlig om fortid og nutid livserfaring.

dårlig dømmekraft

Et andet symptom , som udspringer af patientens valg til at kontrollere sandheden og opfattelsen af ​​personlige realiteter gennem årtier er valg at blive glemsom . Patienterne kan ikke huske alle de faktiske omstændigheder i en situation. De også kontrollere og ikke opfatte objektivt. Derfor bliver det vanskeligt at foretage korrekte domme og rigtige beslutninger. Alle disse valg kommer fra en underbevidst intention om at være kontrollerende og destruktive.

ligeglade holdning

Mange Alzheimers patienter føler, at de har noget at leve for. De er holdt op med at tro, at de i sidste ende vil få, hvad de ønsker. Mange nå et punkt, hvor de ønsker at fysisk dø eller dø mentalt og følelsesmæssigt.

ødelægge billede

Når patienter mister viljen til at holde sig sammen , ubevidst og bevidst , har de lavet en kerne – niveau valg at ” lade sig gå . ” De behøver ikke længere er motiveret til at vise eller præsentere sig selv på en bestemt måde , så i realiteten deres sande farver begynde at komme ud . Dette er normalt, når intens vrede , vold og andre ekstreme adfærd kommer til udtryk. De var der alle sammen , normalt er forbeholdt familien og dem tættest , men nu er de ikke længere holdes i skak. Der er ikke mere opfattes fordele for fastholdende selv. Alzheimers pårørende kender godt, når dette sker.

Manglende evne til at fungere

Dette synes at være resultatet af en kombination af fysiske , mentale og følelsesmæssige tilstande og valg. Som personens valg at negere hans eller hendes ansvar for valg, adfærd og omstændigheder stigning , er den fysiske (hjerne tilstand ) forværres, men den fysiske hjerne forringelse er kun en delvis årsag. En patients manglende evne til at fungere , kan være en vanskelig opgave , fordi mange gange Alzheimers patient er bevidst og målrettet at nægte at fungere korrekt , når han eller hun faktisk har evnen til at gøre det.

Patienter undertiden virke forvirret eller hjælpeløs , for at få nogen til at have ondt af dem eller gøre ting for dem. De kan handle dumt at lave en elsket eller vicevært vred. For det meste , er Alzheimers patienter vedtage deres egoistiske adfærdsmønstre og selvisk styre til max . De manipulerer mennesker og situationer til en række forskellige perverse årsager.

uærlig

De fleste er uærlig og skjule mange negative sandheder om sig selv og deres tidligere situationer . Dette skaber forvirring . Hvad skal man sige ? Hvad ikke at sige? Hvordan siger jeg noget at få, hvad jeg vil? Hvad er den bedste måde at få selv med en ægtefælle eller et familiemedlem ?

undgåelse

De ønsker ikke at være ansvarlig for , hvordan de kom til deres nuværende tilstand , så unddragelse er en anden stærk Alzheimers træk. Når en person er at undgå en nuværende tidspunkt virkelighed , er det meget let at blive forvirret over at udvikle arrangementer eller hvad der i miljøet forsøger at kommunikere.

rastløshed

Rastløshed er genereret af nervøsitet og en dyb følelse af usikkerhed . De fleste Alzheimers patienter føler, at de er ved at miste kontrollen , men i virkeligheden er de kontrollerende til en ekstrem fra en underbevidst position. Også deres rastløse følelse var sandsynligvis altid. Det blev ikke bemærket, fordi deres fysiske aktivitet (dvs. arbejde og holde optaget). Mange gange disse aktiviteter var drevet af nervøs energi eller en agitation , der var ikke så mærkbar som når personen blev meget mindre aktive. En anden grund til uro eller nervøsitet er, at personen efter pensionering blev interagere med en ægtefælle det meste af tiden og ikke som i stand til at skjule hans eller hendes hemmeligheder og negativitet. En partner kan være plaget af frygt for, at de tidligere udenomsægteskabelige seksuelle anliggender , eller seksuelt misbrug af deres barn eller børn kan dukke op.

variationer

Den type, sværhedsgrad , sekvens, og progression af mentale ændringer blandt patienter med Alzheimers sygdom har tendens til at variere meget. Dette skyldes, at hver person gør forskellige slags valg , der producerer forskellige effekter. Sværhedsgraden har at gøre med hvor meget og hvor kraftigt personen er egoistisk at kontrollere deres tanker og følelser. Desuden er sværhedsgraden af ​​symptomerne bestemt af, hvor ærlig den person vælger at være, hvor fast besluttet han eller hun er mentalt selvdestruktion , hvor meget han eller hun ikke ønsker at være til stede på situationer , og hvor meget personligt ansvar man er villig til at tage for deres fortid og præsentere forkerte valg og handlinger.

Progression af mentale forandringer kan variere meget , fordi hver person er at vedtage hans eller hendes egne særlige psykologiske mønstre . Alle disse faktorer , mange underbevidsthed , spiller en vigtig rolle i, hvordan Alzheimers manifester i et individ . Tabet af mentale funktioner er primært et resultat af en levetid på fornægtelse og uansvarlighed. Tabet af fysiske funktioner (når ægte og ikke påvirket ) synes at være resultatet af hjernens forringelse , men meget afhænger af vilje til patienten til at leve og være faktisk i live på en positiv måde . Den måde en person forringes , og hvor hurtigt har alt at gøre med hans eller hendes psykiske tilstand . Nogen på et plejehjem , i vid udstrækning har overgivet ansvaret for hans eller hendes liv til andre. Plejehjem patienter har et stort ønske om at blive taget sig af , og mange handling ud destruktive adfærdsmønstre (årsagen så mange er bedøvet ) . En person, der foretager den slags valg bliver en sandsynlig kandidat til og Alzheimers diagnoser.

Dreje den ned

Selvom Alzheimers er ikke helbredes eller reversibel, der er måder en person kan lindre symptomer og lidelser. Væsentlige, tilstanden udvikler sig efter årtiers blive sat på en kontrolleret destruktive kurs . Kun Alzheimers patientens rigtige valg at vende denne kurs kan have en positiv indflydelse på tilstanden. Mange ældre mennesker har indskrænket deres negative reaktioner og adfærd, fordi de ikke ønsker at blive sat i et plejehjem eller blive indlagt.

Statistikkerne viser, at en tredjedel af alle diagnosticerede og hospitalsindlagte skizofrene , pludseligt og mystisk ” spontant komme “, og efterfølgende frigives . Det forekommer mig klart, at på et ubevidst plan , ligesom de ubevidst trak en “switch “, der resulterede i en debut af deres skizofrene symptomer , de skizofrene patienter , der ” spontant genvundet, ” ønskede ikke at være der, hvor de befandt sig og gjort de valg, de vidste ville føre til deres løsladelse fra det medicinske facilitet. Så de trak en anden slags switch og voila, ikke mere skøre symptomer.

Alzheimers patienter er anderledes, fordi deres valg og handlinger har ført til fysiske hjerne forringelse , hvilket gør selvhærdende meget usandsynlig. Men med en oprigtig forandring i hjertet , mange kunne foretage valg , der ville gøre uanset tid de har forladt meget mere positiv for dem og Alzheimers pårørende omkring dem.

Medmindre vi får at acceptere den sande årsag til Alzheimers, vil omkostningerne og smerte holde eskalerer. [ ]

Neil Mastellone , der arbejder med sin co- forsker Jean Mastellone , har været aktivt undersøger årsagerne til negativ menneskelig adfærd. Deres kombinerede forskningsresultaterne banebrydende og har tendens til at udfordre populære og mest lægeligt anerkendte visninger af underbevidste , menneskelig adfærd , baby psykologi og barn , teenager og voksne lidelser og dysfunktioner.

En hjemmeside , der indeholder deres forskningsresultater om Alzheimers bliver bygget . For oplysninger om en lidelse, der manifesterer tidligt i livet.

For virkelig nye perspektiver og indsigter om de psykologiske dimensioner af vores menneskelighed , vores mest indflydelsesrige relationer, og rødderne af vores tidligste reaktioner, som er rødderne af vore lidelser og dysfunktionelle adfærdsmønstre , kan du besøge [ http://www.babyparentwegetreal.com/ ]

Deres informative hjemmesider indeholder tankevækkende og meningsfulde Artikler, case studier, og rimeligt prissat eBooks.