Schumacher kommet til alvorligt tilskade på ski

Grenoble, Frankrig (AP) – Lægerne siger, at de ikke kan forudsige resultatet for Michael Schmacher , den pensionerede Formula One driver , der har lidt en alvorlig skade hoved i en ski ulykke.

Chief anæstesilæge Jean-Francois Payen fortalte reportere mandag, at syv-tiden mester er stadig i en medicinsk induceret koma.

Han siger dog det medicinske team var ikke i stand til at tale om resultaterne , de var kun at fokusere på hans nuværende tilstand.

Den syvdobbelte Formula One mester var i kritisk tilstand efter at have gennemgået en hjerneoperation efter et uheld på ski i de franske alper på søndag , sagde lægerne .

Schumacher faldt mens Skiløb off-piste i Meribel tidligere søndag og slog hovedet på en sten , ifølge en erklæring fra feriestedet . Resort ledere sagde, at han havde været iført en hjelm og var ved bevidsthed , da redningsfolk først reagerede på scenen.

Tidligere på dagen , Meribel udvej sagde Schumacher var blevet taget til Grenoble for test og myndigheder sagde hans liv ikke var i fare .

Men situationen begyndte at dukke mere alvorligt når udvej sagde, at ortopædisk og traumer kirurg Gerard Saillant havde rejst fra Paris til hospitalet i Grenoble for at undersøge Schumacher . Tyske nyhedsbureau dpa sagde det var Saillant , der drives på Schumacher , da han brækkede benet under et styrt på Silverstone racerbane i 1999.

I en e-mail til Associated Press , Schumacher manager Sabine Kehm sagde mester tyske chauffør var på en privat skitur og “faldt på hans hoved. ”

” Vi beder om forståelse for, at vi ikke kan give kører opdateringer på hans tilstand . Han var iført en hjelm og var ikke alene,” Kehm sagt. Schumachers 14 -årige søn var på ski med sin far , da ulykken skete , sagde udvej.

Da nyheden om ulykken spredes, Formula One chauffører brugte sociale medier til at ønske Schumacher en hurtig bedring.

Hans tidligere Ferrari holdkammerat Felipe Massa, der inddrives fra livstruende kvæstelser ved det ungarske Grand Prix i 2009 , skrev på Instagram : ! “Jeg beder for dig min broder , jeg håber du har en hurtig genopretning Gud velsigne dig Michael ! . ”

Den Twitter-feed af Tysklands Adrian Sutil , der kører for Sauber læses: ” Jeg håber, at Michael Schumacher vil få godt snart Hele mit bedste for ham og hans familie ! “. Romain Grosjean fra Lotus tweeted : ” Alle vores tanker til Schumi og hans familie Håber du vil komme snart # legende # Schumi ! “.

Support også kom fra førende tyske sports personligheder , lige fra NBA til fodbold. Dallas Mavericks magt frem Dirk Nowitzki sagde, at hans tanker var med Schumacher, mens Lukas Podolski , der spiller for Arsenal i den engelske Premier League , tweeted : “Dårlige nyheder fra Schweiz: venligst få godt snart, Michael Schumacher Alt det bedste for dig, min . ven ! # getwellsoon # MichaelSchumacher “.

Ud over styrtet på Silverstone , blev Schumacher såret alvorligt i en motorcykel ulykke i februar 2009 i Spanien , da han led nakke og ryg skader . Han kommet sig tilstrækkeligt fra disse skader til at gøre et comeback i F1.

Schumacher oprindeligt blev pensioneret fra F1 i 2006 efter at have vundet fem lige titler med Ferrari efter to tidligere dem med Benetton . Han vendte tilbage til sporten i 2010 og kørte i tre sæsoner for Mercedes uden megen succes , før han gik igen sidste år.
Google Oversæt til virksomheder:OversætterkitWebsiteoversætterFind nye markeder