samsung tv 2012 line up

2012 Samsung TV Lineup – Funktioner og fordele

For dem af os , der voksede op med den japanske dominans på tv-markedet , er det bestemt på tide at acceptere, at koreanerne er nu med rette mestre i dette domæne. Borte er de dage, hvor Samsung og LG kun blev set på som billige alternativer til Sony, Panasonic og lignende.

Samsung , i særdeleshed, har genopfundet sig selv som en decideret industri førende inden for mange teknologiske sektorer , overvinde udfordringer fra store aktører som Apple, Sony og Panasonic. Lige siden udgivelsen af ​​R71 LCD serie circa 2005-2006 , har Samsung vokset fra styrke til styrke i den proces at få en misundelig ry for at producere tv , som leverede en perfekt blanding af stil , design og billedkvalitet. Som nummer et tv- mærke i Australien på det tidspunkt at skrive, Samsung leverer et bredt udvalg af TV , der passer til nogens budget og krav .

Plasma TV Line-up
Samsung har skrottet den eneste regulære 43 ” HD Plasma -model fra sidste års interval , ikke producerer en erstatning for det indeværende år . De kan se, at prisforskellen mellem en LCD / LED i denne størrelse og en plasma-skærm er nu stort set så lille, at det ville være nemt at svinge en kunde ind på en mere energieffektiv, højere opløsning model til lidt mere udlæg.

Der resterer dog PS51E450 . Dette er en forholdsvis slimline ( i plasma vilkår) 51 ” regelmæssig HD model, som er udstyret med 2 HDMI-indgange og 1 USB -indgang. Der er også trådløst klar , til enkel medier deling mellem kompatible enheder .

Næste op i serien er den PS51E531 , som er dybest set et Full HD -version af E450 , men uden wi -fi capabailities . Det er Samsungs indtræden i store skærm Full HD. Ligesom E450 , denne model er også kun tilgængelig i en 51 ” størrelse.

Over E531 kommer E550 . Sammen med Full HD 1080p , får vi Smart TV funktioner, såsom Skype , webbrowser, Samsung Apps , samt Allshare og 3D- kapacitet. Billedet klarhed i mørke scener er også forbedret med indførelsen af ​​Micro- Dimming . HDMI indgange er forøgede fra to til tre , og vi får en ekstra USB-indgang samt – i alt to. Der er heller ingen grund til at bruge en trådløs dongle , som Wi-Fi er indbygget i. Wi-Fi Direct er også en funktion medtaget her , som giver dig mulighed for at overføre medier over en adhoc WIFI forbindelse uden en router . Den E550 er tilgængelig i 51 ” og 64 ” skærmstørrelser.

Toppen af ​​den linje Plasma fra Samsung er den E8000 , kun tilgængelig i de større skærmstørrelser på 60 ” og 64″ . 8000 kan prale af alle de funktioner i E550 , men også kommer med en indbygget Skype kamera og Voice og gestus kontrol. Smart View er også inkluderet på 8000 -serien , så streaming af ukodet indhold til kompatible enheder. USB indgange er forøgede fra to til tre , og internet-browsing er lavet meget hurtigere og smidigere med indførelsen af ​​Dual core forarbejdning. Udformningen af sættet er også slankere.

Entry level LED
Samsung har taget den noget utraditionelle og overraskende skridt til at producere deres entry level LED TV (læs: LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning ) med en ganske chunky design , især sammenlignet med tilbud fra andre mærker. Fra hvad vi har set , selvom billedkvaliteten på alle disse modeller er stadig i en meget høj standard, og givet målet kunden for dette interval vil i de fleste tilfælde , ikke vælger at monterer TV’et på væggen , eller bruge det som en del af en uddybe oprettet.

Punktet niveau i Samsungs 2012 LED- offer er EH4000 serien. Fås i 26 ” og 32 “-størrelser , det er en standard 50Hz (Clear Motion Rate 50) , High Definition panel. 2 HDMI-indgange og 1 USB-indgang er inkluderet, og sættet er wi-fi klar med købet af Samsungs wi-fi dongle.

Næste op for EH4500 , kun tilgængelig i 32 ” størrelse, giver dig Full HD-opløsning , en ekstra USB-indgang og Anynet kapacitet Smart TV-funktioner er også indbygget, med funktioner såsom Skype, webbrowser, Samsung Apps og Samsungs AllShare Play . – en ny cloud-tjeneste til kompatible Samsung-produkter .

Serie fem følger , som i 32 “og 40” størrelser kaldes EH5006 . Disse sæt har ikke Smart TV-funktioner ligesom EH4500 modeller, men de gør prale af en Clear Motion Rate (100 ), der er dobbelt så hurtig . De har også en mindre USB-indgang , så kun en enkelt USB-port er tilgængelig. Dette sæt ville være perfekt til en person , der ønsker et lille sæt , men ure en masse sport eller actionfilm – men er ikke interesseret i vægmontering apparatet eller ved hjælp af Smart TV .

Den EH6000 fås i mange forskellige størrelser – herunder 40 “, 46 ” , 55 ” og 60″ . Forslaget processor fordobles i hastighed igen – op til Clear Motion Rate 200 . De øvrige funktioner er identiske med de af EH5006 .

Slim LED Lineup
Serien , der vil blive mest efterspurgt i 2012 vil være den Slim LED linje op fra Samsung. Der er syv modelserier i alt fra 4000-serien helt op til toppen af ​​den linje serie 8 . Alle falder ind under kategorien ” ES ” .

Punktet niveau Samsung Slimline LED kaldes ES4000 -serien, og er kun tilgængelig i en 19 “størrelse . Det er en standard 50Hz (Clear Motion Rate 50) , High Definition panel. 1 HDMI -indgang og 1 USB-indgang er inkluderet, og det sæt er wi-fi klar med købet af Samsungs wi-fi dongle.

Fås i 22 ” størrelse kun er ES5000 . Den vinder Full HD-opløsning og en Clear Motion Rate 100 over ES4000 .

Den næste model op kaldes ES5500 . Fås i 32 “, 40” og 46 “-størrelser , serien får Samsung Apps , en webbrowser , AllShare Play , og er Skype klar med køb af en samsung skype kamera . Der er Wi-Fi- klar , via et medfølgende Wi- . Fi dongle 3 HDMI-indgange og 2 USB-indgange er standard – hvoraf den ene kan bruges som en PVR med tilføjelse af en ekstern harddisk det har en klar bevægelse på 100 . .

Den ES6200 gevinster 3D kapacitet, et 100 Hz processor med klar Motion Rate 400 og en ekstra USB-indgang bringer det samlede op til tre. Wi- Fi er indbygget, uden behov for en USB-dongle . Den ES6200 er tilgængelig i det bredeste udvalg af størrelser – 32 ” , 40″, 46 “, 55 ” og 60 “.

Up næste er ES6800 . Med alle funktionerne i ES6200 , de ekstra gevinster er en dual core processor , en klar Motion Rate på 500, og Micro Dimming . De tilgængelige i dette interval størrelser er 40 “, 46 ” og 55 ” .

Sekund fra toppen er den fantastiske ES7500 . Den ES7500 prale alle de Smart TV-funktioner er tilgængelige fra Samsung i dag – AllShare Play , 3D, Samsung Apps , en webbrowser og Smart View App. Også Skype og Gesture styring via en indbygget kamera , og Voice Styring via en særlig fjernbetjening. Selve panelet er også opgraderet til Samsungs Ultra Clear Panel med anti-glare, og Clear Motion Rate er forøgede til CMR 600, med en opdateringshastighed på 200Hz . Micro – Dæmpning processor også opgraderet til Micro- Dæmpning PRO , og frontpladen er langt slankere end de lavere modeller.

Hvilket bringer os til toppen af ​​den linje , ES8000 . Den æstetiske makeover er det allerførste, du vil bemærke , med et slankt stativ erstatter de fire strenget stå på de lavere modeller , og den tyndeste bezel design af serien. Clear Motion Rate er den hurtigste på CMR800 , og Micro Dæmpning processor er den mest avancerede – Micro Dimming Ultimate.

Ordliste – Nye funktioner Forklaret
One Design – Samsung Smart TV One Design refererer til æstetik af TV – en elegant kombination af rammen med panelet skaber en problemfri visuel oplevelse.

3D Auto Contrast – 3D Auto Contrast forbedrer billedkvaliteten i 3D-tilstand , via en automatisk 3D-dybde rendering -teknologi. Dette resulterer i et skarpere kontrast til en utrolig skarpe 3D-billede .

ConnectShare ™ Movie – den terminologi, som Samsung at angive, at USB-indgangen er til rådighed til at spille film via en ekstern USB-harddisk / Thumb Drive.

3D Sound – 3D-lyd bruger Dybde Rendering Teknologi og Audio Dybde Control for at forbedre din 3D-oplevelse ved at matche billedets dybde med lyden .

Ultra Clear Panel – Samsungs Ultra Clear Panel absorberer eksterne lys og reducerer refleksion , hvilket resulterer i reelle , naturlige farver og en dybere , dynamisk detalje.

Wide Colour Enhancer Plus – Et chipset farve forstærker , som via en avanceret billedkvalitet forbedring algoritme – forbedrer farver og detaljer i et billede.

Smart View app – Du kan se det samme indhold fra din Samsung-tv på dit kompatible Samsung -enhed , og du kan også streame et program fra TV , selv hvis en anden ser forskelligt indhold på tv’et. Du kan se en DVD på dit tv , mens en anden ser tv streaming til deres mobile enhed .

AllShare Play – Samsungs terminologi for DLNA – gør kompatible enheder, såsom computere , tabletter, kameraer eller telefoner til at dele fotos , video og musik trådløst.

Samsung Smart Interaction – giver Motion Control , Face Recognition og Voice Kontrol kapacitet til at styre dit Samsung Smart TV .

Samsung Voice Control – Giver opgaver såsom at tænde for TV’et , skifte kanaler og adgang til Samsung og Smart Hub ved at bruge din stemme via fjernbetjeningen indbyggede mikrofon eller direkte til Samsungs Smart TV .

Samsung Gesture Control – Giver dig mulighed for at interagere med din Smart TV med håndbevægelser , at udføre opgaver såsom at skifte kanaler , vælge Smart Hub -applikationer og navigere gennem websider.

Samsung ansigtsgenkendelse – Du kan logge ind i Smart Hub og Skype med Ansigtsgenkendelse gennem det indbyggede kamera.

Dual Core Processor – Samsung Dual Core processor giver mulighed for hurtigere og smidigere multitasking mellem web browsing, adgang til Samsung Apps og 3D-indhold.