samsung smart tv

Smart TV har potentiale til at erstatte konventionelle TV. Denne innovative gadget tilbyder en masse funktioner et almindeligt TV-apparat ikke kunne give, tager tingene et skridt videre. Den er udstyret med avanceret computerteknologi , der omfatter internet- integration, en set- top box , spillekonsol, Blu -ray-afspiller , lokal harddisklagerplads, og andre enheder. Med andre ord , en smart tv er den ultimative one-stop home entertainment center .

Mange kendte elektronik-producenter har prøvet deres hænder på at gøre deres egne smarte tv. Nogle selskaber endda slutte hænder til at fremstille denne fantastiske underholdning gadget. Logitech , Sony, Intel og Google , for eksempel, arbejder sammen om at producere en Android -baserede Google TV . To gigantiske elektronikproducenter LG og Samsung er i øjeblikket på forkant . Begge virksomheder producerer også deres egne signatur smarte tv. En masse mennesker har en tendens til at sammenligne produkter fra LG og Samsung fordi de er begge koreanske baserede virksomheder og begge mål det samme marked.

LG Smart TV har fire spændende muligheder: Launcher Bar, premium-indhold , TV Live , og TV Apps . Premium indhold til dette TV leveres af partnere CinemaNow og Netflix. Desuden LG giver også en stor samling af apps lige fra uddannelsesmæssige til gaming formål . Smart Share-funktionen i dette produkt giver brugerne mulighed for trådløst at streame videoer og lytte til musik fra kompatible enheder fra deres computer. For at få adgang til indholdet uden at bruge computeren , skal brugeren kun aktivere den integrerede websurfer . Desuden kan brugerne også få adgang til Picasa Photo Viewer , Google Maps , YouTube, Amazon VOD , AP og Twitter så godt. Oven i det , at LG Smart TV er mere overkommelig end de fleste Smart TV sælges på markedet

Samsung Smart LED-TV , på den anden side giver flere spændende funktioner . Mindst fem smarte muligheder: Smart Search , Smart Chat , Smart Video, Smart Design , og Smart 3D. Og ligesom LG Smart TV , de funktioner i denne Samsung TV gør det også muligt for brugerne at få adgang til forskellige film, musik, tv-programmer , videoer og spil, for ikke at nævne online indhold og sociale netværkssider. Smart 3D er sandsynligvis den bedste funktion Samsung Smart LED-TV . Denne state of the art gadget også prale levende billede og fremragende farvekvaliteter modsætning til andre tv-skærme . Dette TV er dyrere end LG Smart TV . Men hvis du er på udkig efter en fremragende billedkvalitet, er dette den perfekte Smart TV for dig.