samsung galaxy s3 mini

Samsung Galaxy S III Mini er en billigere version af Samsungs flagskib telefon , Galaxy S3. Telefonen understøtter GSM 850/900/1800/1900 2G-net og HSDPA 900 / 1900/2100 3G-net. Det har dimensionerne 121,6 x 63 x 9,9 mm og vejer 111.5g . Det er meget kompakt og ser attraktivt ud ligesom de andre telefoner i S-serien .

Samsung Galaxy S3 Mini leveres med en 4,0 inches Super AMOLED kapacitive touchscreen-display med en opløsning på 480 x 800 pixels og 233 ppi pixeltæthed . Under displayet kan du finde tre knapper – berøringsfølsomme Menu og Tilbage knapper og en normal Home-knappen . Displayet understøtter op til 16 millioner farver og multi- touch. Håndsættet har en primær kamera på 5 megapixel med LED-blitz , som giver dig mulighed for at klikke fotos op til en maksimal opløsning på 2592×1944 pixels og optage high definition videoer af 720 pixels ved 30 fps. En sekundær VGA-kamera er også for videokonferencer. Kameraet tilbyder en bred vifte af funktioner som geo-tagging , autofokus, touch fokus , ansigtsregistrering , flere modes og meget mere. Brugere kan også redigere deres billeder eller videoer direkte på selve telefonen ved hjælp af den indbyggede billede / video editor .

Mini kører på en NovaThor U8420 chipset og er drevet af en 1 GHz dual-core Cortex- A9 processor. Den er udstyret med Googles nyeste Android styresystem version 4.0 ( Jelly Bean ) og bruger Samsungs TouchWiz interface. Håndsættet udfører overordentlig godt og håndterer tunge opgaver uden problemer . Samsung Galaxy S3 kommer præinstalleret med mange anvendelsesmuligheder. Der er en musikafspiller, der er udstyret med lyd -styrke SoundAlive teknologi. Du kan spille næsten alle populære musik-filformater . Andre funktioner omfatter equalizer, 7.1 kanals virtualisering, albumcover, spillelister og musik firkantet som automatisk opretter afspilningslister baseret på dit humør. En video-afspiller er også , som understøtter MP4/DivX/XviD/WMV filformater.

Begge apps er DLNA -aktiverede hvilket betyder at du kan afspille sange eller videoer, som er gemt på en Wi-Fi- tilsluttede enheder . Brugere kan også lytte til FM-radio. Andre apps der er præinstalleret på telefonen omfatter Google Maps, Google Search , YouTube , Picasa , Google Talk , Google Kalender , dokument viewer , arrangør, lommeregner, alarm og meget mere. Selvfølgelig har du også adgang til Google spille fra , hvor du kan vælge og hente fra en samling af tusindvis af apps. Populære sociale netværkssider som Twitter , Facebook, Google Plus er direkte integreret i telefonens interface. Du kan importere dine kontakter , upload og adgang billeder , opdatere din status og meget mere uden at skulle installere nogen apps. Brugere kan også få adgang til internettet ved hjælp af den indbyggede webbrowser .

Selvom Samsung Galaxy S3 Mini er ikke så kraftig og feature-rige som sin storebror , er det stadig en sværvægter . Det står klart ud med hensyn til udseende og funktioner blandt andre mid -range smartphones til rådighed på markedet .