Samsung G series

Den velkendte mobiltelefon mærke , Samsung er populær for at tilbyde stilfulde og klassiske telefoner med de nyeste teknologier . Tilbyder fantastiske enheder fra skyderen telefon til musik telefon til smart telefon , Samsung bringer en revolution i den mobile telefoni verden . Samsung G- serien telefoner er slanke og elegante telefoner med tiltalende design . De nyeste funktioner som høj kvalitet kamera, imponerende skærme , musikafspillere , dokument viewer , TV-udgang osv. Samsung telefoner er tilgængelige i forskellige intervaller på online mobile butikker . Det omfattende udvalg af håndsæt spænder fra kameratelefoner til musiktelefoner til business-telefoner . Disse telefoner kommer med innovative funktioner med enorme billedbehandling og underholdning kapaciteter . Samsung telefoner tilbyder en utrolig mobil oplevelse.

Samsung bringer det bedste af de feature-rige mobiltelefoner, der har imponerende udseende med imponerende funktioner. Det største mobile producent tilbyder skydere , clamshells og candybars . Disse telefoner er udstyret med høj opløsning skærme , der tilbyder en behagelig oplevelse for øjnene. Samsung lykkes i sensationsprægede opmærksomhed forbruger med sin attraktive udseende og funktioner. Disse håndsæt skille sig ud i mængden med deres glatte finish og fantastiske farver . Disse tynde telefoner er meget magtfulde og tilbyder fremragende multimediefunktioner underholdningsfunktioner. Så ophøje din mobiltelefon oplevelse med Samsung mobiler .

Den Samsung G600 er en funktion pakket telefon med forbløffende træk . Vejer blot 105g , håndsættet har en 2,2 tommer 16 millioner farver skærmen , en imponerende 5 megapixel kamera med autofokus og blitz , en integreret musikafspiller og en stereo FM-radio . Enheden er en komplet gaming konsol med indbygget Java -spil. Den 55MB intern hukommelse og MicroSD hukommelseskort option giver dig mulighed for at holde hele verden med dig . Forbindelse funktioner som EDGE , Bluetooth A2DP , USB og GPRS giver dig mulighed for at holde forbindelsen . Den Samsung G600 er en komplet pakke med funktioner som TV-udgang, mobil udskrivning , e-mail support , WAP 2,0 XHTML, NetFront HTML, håndfri højttaler osv. Telefonen understøtter mange musik-filformater som Windows Media Audio (WMA) , AAC og MP3. Den intelligente tekstindtastning ansøgning korrigerer automatisk fejl, når du begår stavefejl eller grammatiske fejl . Document Viewer -funktionen kan du se dine dokumenter i populære tekst filformater som PDF, MS- Word, Excel og PowerPoint. Denne quad -band GSM-telefon kan du automatisk skifte mellem GSM 850 /900/1800 og 1900-netværk . Telefonen er helt sikkert en god overkommelig håndsæt med fantastisk lyd kvalitet, ergonomi og utrolige muligheder. Håndsættet glimrende implementerer alsidige funktionaliteter i en kompakt enhed.

En anden nyeste ultra slanke skyderen , Samsung G800 kommer med slanke udseende og avancerede funktioner. Denne high -end håndsæt giver dig mulighed for at gøre en stil erklæring med sin perfekte udseende og interessante features. Nogle af de fantastiske funktioner i håndsættet omfatter 5 megapixel kamera med optisk zoom og xenon flash , integreret stereo FM-radio og en indbygget musikafspiller. Andre bemærkelsesværdige træk i håndsættet omfatter 3G funktioner , USB, EDGE og GPRS. Det tri – band telefon er et godt valg for hyppige rejsende og kloden travere . Kameraet tilbyder avancerede funktioner til klare billeder . Funktionen ansigtsgenkendelse er en anden bemærkelsesværdig element i håndsættet . Denne klassiske og elegante telefon er en kompakt telefon med en sekundær video – opkald kamera , der kan bruges til at tage billeder i VGA-opløsning .

Samsung G800 er en stor købe med funktioner som trådløs Bluetooth A2DP, 3G HSDPA, osv. Bortset fra at tilbyde en meget nem at bruge menu , telefonen har 160 MB hukommelse med den ekstra mulighed for MicroSD hukommelseskort på op til 2 GB kapacitet. De ekstramateriale inkluderer en lommeregner, alarm og meget mere.