samsung e900 vs samsung e250

Samsung er kendt for deres mellemtone telefoner . I mellemtone telefoner også de har nogle fantastisk samling specielt E-serien telefoner. E-serien telefoner har bred vifte af modeller i dem. Lad os få adgang til to af dem – Samsung E900 og Samsung E250 og se, hvordan de adskiller sig.

Samsung E900 er en smule mere sofistikeret end E250 . Den E900 har nogle høje ende funktioner i det, der mangler i E250 . Stadig hvis du sammenligner modellerne vil du opdage, at Samsung tager sig til at give selv deres nedre område modeller eller mindre avancerede modeller med disse funktioner, som ville være ganske nyttigt for dem.

Lader først adgang til funktionerne i Samsung E900 . Den E900 har overflod af funktioner i det. Den triband telefon starter med en TFT farveskærm med en god opløsning og berøringsfølsomme pad. Den telefon, som er tilgængelig , selvom stort antal kontrakter giver mulighed for at få fat i det i billige tilbud. Samsung E900 er en 93g slank telefon med god intern hukommelse og mulighed for udvidelse af hukommelsen .

Den gadget har faciliteter til GPRS, EDGE, Bluetooth , USB-port og WAP browser . Alle disse giver dig mulighed for at surfe på nettet , downloade, uploade, dele og overføre filer og data. Der er hverken 3G eller Wi-Fi i denne telefon , men du har Document Viewer og muligheder for e-mail også. 2MP kamera med blitz kan klikke billeder af god kvalitet både still-og video.

Medierne spiller i Samsung E900 kan afspille formater som MP3, WMA, AAC og ACC + . Du har T9, Organizer , Flight mode , TV-udgang, indbygget håndfri og Voice memo . Batteriet backup af telefonen er også ganske god. Du har mere end 3 timers taletid .

Samsung E250 er en billig og overkommelig triband telefon med dimensionerne 99,5 x 49,5 x 14,1 mm og vejer kun 80 gram. den lette vægt slank og slide telefonen er ganske imponerende, når det kommer til nyttige funktioner. Du har polyfoniske og MP3-ringetoner, 1000 poster i telefonbogen , og kort slot med 10Mb intern hukommelse .

De andre nyttige funktioner i telefonen er GPRS , EDGE, WAP 2.0/xHTML, Bluetooth v2.0 med A2DP , USB-port og kraftfulde spil for at dræbe disse ventetider . Alle disse funktioner er ganske nyttigt at gøre denne telefon en perfekt utility enhed til kontor arbejde sammen med SSM , EMS, MMS og e-mail.

Men telefonen E250 mangler kamera raffinement og desuden er der ingen dokument viewer . Ellers E250 er også et godt valg . Dette er, hvordan Samsung E900 er en bedre løsning for dig.