iphone 5

Som med alle de tidligere versioner Apple har bragt til os hidtil , er det muligt at anerkende, at denne nye version har alle de funktioner , som du får brug for i en telefon og PDA pakket ind i én. Det bliver kaldt lyn af nogle, men hvis hastighed var den eneste forbedring til Apple iPhone 5 nogle ville sige, at det ville være nok.

Der er flere andre forbedringer at se frem til i iPhone 5 , såsom den visuelle kvalitet og panoramaudsigten at den portrætterer. Alt du skal gøre er at skifte til Panorama -tilstand og blive imponeret af den 240 graders dækning . Kig efter mindre tid på opladeren , som du nu vil have en forbedret batterilevetid på cirka 8 timers taletid , bør du har brug for det .

Så langt som en Smartphone går , denne ene er sikker på at imponere brugeren med den ekstra mulighed for ansigtsgenkendelse til dine videoer. Så er der spørgsmålet om dock-stik. Hvis du nogensinde har haft problemer med at få denne telefon til at opkræve på grund af udformningen af ​​stikket , vil den nye USB ligesom connecter på Apples iPhone 5 være lige hvad lægen bestilt .

Hvis lynets hastighed ikke imponere dig , at det kunne meget vel være den tyndeste iPhone endnu, måske bare gøre det. Med hver generation af iPhone kommer nye og forbedrede funktioner, såsom bedre browsing kapaciteter . Hvis det er din plan at imponere dine venner, kan denne telefon let være noget for dig , med sin lille statur og hurtigere processor hastigheder.

Lad os ikke glemme det faktum, at iPhone 5 er en mobiltelefon først og alt andet efter . På den anden side , hvis du nyde at bruge telefonen til at lytte til musik , lyd forbedring og sin høje kvalitet optagelser , vil få dig spekulerer på, hvordan du kan muligvis overleve uden denne opgraderet version af Apples iPhone . Gem al din musik på din telefon og drage fordel af disse nye fordele.

De fleste mobiltelefon operatører som det faktum, at de kan bruge deres telefon til at surfe på nettet, så det faktum, at Apple iPhone 5 har et operativsystem , der giver dem den ekstra fordel, Facetime , vil være sikker på at imponere brugeren. Men en af ​​de bedste ting at se frem til i den nye iPhone , er pris og tilgængelighed , som vil forblive nogenlunde det samme som sin forgænger.