Intel

Processorer har altid været et vigtigt indsatsområde , når de køber en computer. Hvilken er den bedste processor? Hvilket er den hurtigste ? Hvilken en kører den fedeste ? Disse er alle gyldige spørgsmål , men et spørgsmål de fleste mennesker ikke spørge, ” hvilken en er bedst for mig?” Du ser hastighed, kraft og ydeevne kun noget, hvis det passer til dine behov. Når du køber din næste computer , du vil have en, du har råd til , der passer til dine behov for den længste periode .

Hvert år tusindvis af mennesker over løn for processor hastigheder og ydeevne, som de aldrig vil bruge , fordi nogen fortalte dem, at processoren , de fik, er den, de burde få.

Tage sig tid din computer at kende er en uvurderlig tid og penge Saver . Kendskab ting for dig selv , er altid bedst i stedet for at være afhængig af andres kendskab . Så vide mere om Intels processor linje vil give dig den viden, du har brug for.

Den første ting at forstå, om nutidens processorer er de vilkår dual-core , quad -core , turbo boost , og Hyper Threading . Intel bruger disse begreber til at forklare deres processor linje, så vi vil beskæftige sig med dual og quad-core først . Dual og Quad -core betyder hvor mange processorer eller hjerner din computer har.

Hvis du har en dual-core processor , har du to hjerner eller forarbejdningsvirksomheder, der arbejder på én gang for at køre din computer. Hvis du har quad-core , betyder det, du har fire processorer eller hjerner til at køre din computer. Turbo boost svarer til, hvad du ville få i en bil, da det giver dine computere processorer med en byge af fart når det er nødvendigt for at give jævn præstation i beskatte situationer.

Hyper threading er en misforstået stykke teknologi , annonceres som stand til at fordoble kernerne af dine computere processorer. Dette er ikke tilfældet. Hvad hyper threading det gør kernerne i din computer køre mere effektivt at fremstå , som om der var flere kerner end der er .

For eksempel hvis du havde tre mennesker gør en særlig opgave , der er ting , du kan gøre , der kunne få dem til at arbejde mere effektivt og dermed næsten tredobbelt arbejde hastighed , selv om der stadig kun tre mennesker. Dette er, hvad hyper threading gør , betyder det ikke tilføje flere kerner , gør dem blot køre mere effektivt.

Derfor, hvis nogen fortæller dig, at fordi din kerne i7 er quad core med hyper threading det er virkelig otte kerner , de er forkerte . Det er fire- kerne arbejder som der er otte . Husk fire mennesker, der arbejder ligesom otte er ikke det samme som otte mennesker, der arbejder .

Core i3 er Intels billigste processor, og det er dual-core . Det har ingen turbo boost eller hyper threading . Hvis du er en person, der bare kan lide at surfe på nettet, skrive e-mails, gøre nogle tekstbehandling, hente et par billeder her og der , så en Core i3 er alt hvad du behøver.

Intels nye Core i5 -processorer er quad core , og nogle har turbo boost , så hvis du gør en masse billede og video arbejde, vil denne processor tjene dig godt . Hvis du bare bruge det til de samme ting, du ville en Core i3 , så vil du ikke mærke forskel i strøm . Men hvis du er en person , der bruger deres computer til at køre flere video -fil og afspille grafiske computerspil, det er processoren for dig.

Intels Core i7 er quad core med turbo boost og Hyper Threading -teknologi indbygget sammen . Det er Intels bedste processor og kan håndtere næsten alt du igennem på det endda uden at blinke. Det er også deres dyreste processor så spørgsmålet er, har du brug for alt, hastighed, kraft og ydeevne.

Nu, at du vide mere om Intels processor linje, kan du nu gå ud og købe med tillid , få, hvad du har brug for og ønsker , ikke hvad en anden siger du har brug for eller burde få.

Altid få en processor du kan vokse ind i , bør du valgte at gøre mere med din computer i fremtiden . Men hvis du ved, du ikke kommer til at bruge din computer til noget mere end hvad du bruger det til, så bare få den processor, der passer. Det centrale er at få mest brug for dine penge, ikke at over bruge. God jagt !