Intel celeron vs pentium

Celeron og Pentium-processorer er to af Intels bedst sælgende CPU’er. De findes i et flertal af hjemme-pc -systemer. Når man sammenligner de to processorer skal det først forstået, at der findes forskellige typer af Pentium-processorer – den oprindelige Pentium hele vejen til Pentium 4 ( den nyeste Pentium-processor ) . Celeron processorer er mere eller mindre det samme , selvom du vil finde dem i en bred vifte af hastigheder.

Intel Celeron-processor er altid designet til at være et billigt alternativ til Pentium-processor linje. Det er meget ligesom en bil selskab , der tilbyder forskellige prissat biler fra luksus sedan til økonomien kompakt. Celeron er simpelthen en nedgraderet Pentium , at næsten alle kan tillade sig (det er hovedsageligt den kompakte ) . Til at begynde, Celeron chips har en mindre L2 cache 9128kb sammenlignet med 512kb i Pentium 4 Northwood, som udmønter sig i langsommere behandling hastigheder. Faktisk nuværende Celerons har et ur hastighedsgrænse på omkring 2,0 GHz , hvor som Pentium for er i stand til hastighed på over 3,0 GHz . Desuden Pentium kører ved en lavere kerne-spænding , fordi det er mere energieffektive ( 1.75V vs 1.5V ) .

Sammenfattende Pentium 4 er mere magtfulde end de mest avancerede Celeron-processor på markedet. Imidlertid har Intel planlagt det at være på denne måde . Mange programmer vil arbejde lige stor med en Celeron-processor , på trods af en lidt mindre strøm end Pentium 4 . Det er en måde at spare lidt penge , når de køber en ny pc – . ” Du får hvad du betaler for” , men glem ikke at sige Celeron processorer er af god Intel kvalitet, men de vil aldrig være så god som Pentium .

Denne Celeron vs Pentium gennemgang blev bragt til dig af SciNet Videnskab og Teknologi Search Engine. SciNet er ikke tilknyttet eller godkender specifikt Celeron eller Pentium-processorer eller producenten , Intel Corp venligst konsultere Celeron og Pentium produktinformation og konfiguration , før du køber enten processor. Det er også en god idé at søge andre up-to- date produkt anmeldelser og oplysning som nødvendigt .