Hvordan virker apple tv?

Du har måske hørt lidt om Apple TV, og du kan spørge sig selv , præcis hvordan gør Apple TV arbejde? Denne enhed er anderledes end en PVR , fordi det får adgang til internettet. Det fungerer sammen med din iTunes-konto, eller du kan have flere andre tilslutninger , afhængig af hvad du ønsker at se.

Måske du har en konto på et foto deling websted . Hvordan Apple TV arbejde, når du ønsker at dele billeder ? Du kan oprette forbindelse til dit foto-deling websted, og se alle billederne på dit tv i et diasshow format , let at lade alle i dit hjem til at se på billederne sammen . Hvad er en fantastisk måde at fremvise dine bedste billeder !

Måske er du træt af at gå til din lokale videobutik for at prøve og leje de nyeste film . Hvordan Apple TV arbejde med film? Du har 30 dage til at se filmen , men kun 48 timer til at se filmen , når du adgang til den første gang. Man kan nemt se filmen flere gange i løbet af en 48 timers periode. Glem alt om sent gebyrer , behøver du ikke at vende tilbage til filmens når du er færdig ser det.

Denne kompakte enhed passer ind i din hule hånd . Hvordan Apple TV arbejde med din computer? Du kan se alle dine medier , som du har gemt på din computer med dit Apple TV. Enheden kan rumme op til 50 timers film eller medier og afspille det på dit TV med en enkel tilslutning . Enheden leveres med en trådløs fjernbetjening og tillader dig at se dit indhold på dit HDTV nemt.

I stedet for at skulle crowd omkring din lille computerskærm , kan du alle let spredt ud i alrummet og se fotos , film , YouTube videoer, eller Netflix valg på dit TV med din Apple-enhed . Enheden kan ikke afspille dvd’er eller cd’er , men det har nogle oplagring, der tillader dig at hente noget af indholdet og se det på dit TV.

Hvordan virker Apple TV virker? Det er en enkel måde at give dig mulighed for at se nogen af ​​det indhold, du har gemt på din computers harddisk nemt på din HDTV. Du har også frihed til at pause , spole tilbage eller frem gennem ethvert indhold, du ønsker at se. Selve enheden er relativt billigt , og du vil ikke have nogen månedlige regninger , som du ville gøre med en PVR . De eneste beløb du skal betale er for huslejer fra iTunes eller din månedlige beløb fra Netflix.

Forhåbentlig er du ikke stadig spekulerer på, hvordan gør Apple TV arbejde [ http://whatisappletv.org/how-does-apple-tv-work/ ] . Apple TV er en stor medie -enhed, der giver dig mulighed for at udnytte dit HDTV for alt, hvad du kan gemme på din computer , og bliver rave anmeldelser.