Hvor stor skærm får apple iphone 6?

Det tog ikke så lang tid efter at den formelle meddelelse om Apples nyeste liste over de modeller til sin samling af iPhones før rygterne begyndte at sparke i højt gear til iPhone 6 . Den iPhone 5s og 5c kan have givet høje salg , men denne succes er ikke nok for folk at lade manglerne i de nyeste mobiltelefoner fra tech gigant til bare forbi. Mobile forbrugere er krævende den bedste håndholdte enhed der er. Og i det lys er presset videre til iPhone 6 . Det forventes at levere de urokkelige krav fra mennesker for virksomheden at fortsætte sin gode omdømme.

En af de ting i den seneste iPhone-modeller , der ikke helt virker for folk er dens sølle 4 -tommer skærm . Blandt de high-end smartphones til rådighed på markedet i dag , fremgår det, at 5s har den mindste skærm. Flere og flere mennesker bliver fastgjort til begrebet konvergens, som er at have en enkelt enhed, der kan tilfredsstille ens hver computing behov , det være sig for almindelig kommunikation , uddannelse, sundhedspleje , underholdning , business, eller noget andet. Og hvad mere kan være tilstrækkeligt for en all-around gadget end en smartphone med en større skærm eller phablet , så at sige.

Der er spekulationer løbende om planen for Apple til at komme op med en 4,8- tommer skærm, der vil blive indarbejdet i iPhone 6 , og det er ifølge Peter Misek , et godt respektabel Apple analytiker . I mellemtiden, David Hsieh , analytiker ved DisplaySearch , siger, at Apple er leger med to forskellige skærmstørrelser for deres kommende iPhone 6 . I sin rapport , er virksomheden teste både en 4,7 -tommer panel med 1.280 X720 -pixel opløsning og en 5,7 -tommer skærm med en fuld HD 1080p opløsning.

Hvad nu , intet er stadig sikker på skærmstørrelsen augmentation Apple vil tilpasse sig. Til at begynde med , er det for tidligt at konkludere , i betragtning af , at Apple netop har bebudet bare en måned siden sin helt nye kollektion af iPhones. Endvidere er det planen blot undergår testprocessen . Ming -chi Kuo , en KGI Securities analytiker, der har nøjagtigt rapporteret næsten hver eneste detalje om Apples iPhone 5s og 5c måneder frem før deres formelle lancering, stærkt mener dog, at iPhone 6 display vil måle mellem 4,5 og 5 inches diagonalt. Og på grund af dette , har mulighed for Apple fremstiller en virkelig billig mobiltelefon fået mere usandsynlig.

Lige før noget andet kommer ud af stedet , så husk , at disse er blot spekulationer. Som de siger, “Håb på det bedste og forberede sig på det værste. ” Anyway, efter min ydmyge mening , uanset om iPhone 6 eller ikke vil opfylde hver og alles forventning om en større skærm , vil det stadig blive et stort hit på mobilmarkedet. Hvem ville ikke ønsker at få deres hænder på håndsættet lavet af Apple – formentlig den største tech firma, der nogensinde har eksisteret ?