Hvad finder apple på?

Apple annoncerede tidligere, at de arbejder på noget stort , som vil blive afsløret senere på året. Vi venter stadig på den breaking news at komme ud. En ny rapport viser, at Apple har arbejdet på ad- skipping teknologi til sine tv -programmer. Dette er absolut dårlige nyheder for kabel-selskaber og deres annoncører, men mange kunder vil blive glade for , fordi annoncer kan være rigtig kedeligt til tider . Dette er gode nyheder for rygtemøllen bare for at se at der sker noget med denne fremtidige TV set-top box .

Jessica Lessin er journalisten , der sagde , at Apple har mødtes med kabel-selskaber , for at fortælle dem om denne service, der vil blive anvendt til at muliggøre tv-seere til at springe reklamer reklamer. Hun sagde også, at det vil blive inkluderet i en “premium” service, som Apple TV ejere kunne abonnere på.

Apples TV -box er stadig begrænset til at pre -indspillet indhold , i stedet for streaming live kanaler. Det er blevet sagt, at Apple har arbejdet på en løsning for at bringe levende indhold programmering, men kun for deres live- præsentationer og koncerter. Masser af rygter har antydet, at Apple er indstillet til at udvide sin virksomhed til at tilbyde et abonnement plan, der vil overgå sin nuværende salg af indhold planer. Dette selskab vil blive en rival med andre kabel-selskaber , hvis streaming service abonnement pakker er blevet købt af mange brugere . For at dette skal være endnu mere trængt , har andre kilder hævdede, at Apple har forhandlet med Time Warner Cable at tilføje nogle levende kanaler til sit sæt -box .

Gennemførelsen af ​​denne tjeneste ville ikke gøre Apple det første selskab til at tilbyde springer annoncer på tv-programmer. ReplayTV og TiVo har tilbudt denne funktion for sine kunder , i nogen tid. For nylig, Hopper og parabol selskaber begge implementeret springer kommercielle blokke, men denne funktion er begrænset til visse programmer, og har rejst et par juridiske dragter fra store tv- netværk, som siger , at det krænker loven om ophavsret .

Apple har afvist at kommentere disse rygter om den service, der tilbydes, og så snart de udgiver en opdateret rapport vil vi give det videre .

Andre Apple rygter, kan du være interesseret i at vide om , siger, at Apple vil frigive tre iPhones dette år: iPhone 5S , iPhone Mini og iPhone med større skærm . Det siges, at de vil opgradere iPad og iPad Mini linje med to nye versioner. Vi har allerede set iOS 7 Preview for udviklere og nye MacBook Air afsløret.

Holde op med den nyeste teknologi kan være meget tidskrævende . Vi har personale gennemgå alle de ressourcer , så snart de bliver tilgængelige , og derefter videregive oplysninger til dig .