Hvad er apple tv?

Apple TV har eksisteret siden 2006, hvor det først blev afsløret af den administrerende direktør for Apple , i september på en Apple pressekonference. Så hvad er Apple TV? Det er en lille boks, der er en digital media receiver . Siden begyndelsen af ​​udvikling, har flere generationer blevet frigivet, og den skal anvendes i forbindelse med en HDTV.

Hvad er Apple TV? Hvis du har Apple TV digitale medier modtager eller har tænkt på at købe en, kan det bruges til at streame film købt fra iTunes. Det er specielt designet til at streame indhold , herunder modtaget online fra YouTube, MobileMe, Netflix, Hulu, og flere andre indhold kilder . Du er simpelthen nødt til at melde sig til et vilkårligt antal af disse indhold kilder for at være i stand til at streame dem på din Apple TV digital media receiver .

Denne særlige digitale medier receiver er langt mere kraftfuld end nogen anden enhed på markedet . Selv om den oprindeligt udgivet enhed havde en harddisk, den nyligt udgivne versioner ikke gør det, selv om de er udstyret med en intern 8 GB flash- lagerenhed. Dette er helt nok til at give dig mulighed for at downloade og se indhold via dit HDTV , men ikke at gemme medierne.

Hvis du er ligesom mange mennesker , du ønsker at have mulighed for at se de nyeste frigivet film og programmer. Alt du skal gøre er at få adgang til disse programmer og film på Apple, så streame dem via din Apple digitale medier modtager. Den egentlige programmer og film kan lejes via en iTunes-konto, og lagres på din computers harddisk. Når du ønsker at se dine programmer og film , skal du blot adgang til din Apple TV -enhed og begynde at se .

Når du lejer en film med din Apple- enhed, har du en fuld 30 dage til at se din film , men når du får adgang til det, du har 48 timer til at se den. Det betyder, at du kan se det flere gange i løbet af en 48 timers periode , og de ​​gennemsnitlige lejeomkostninger i området på $ 4.99 til $ 5,99. Det kan være langt mere omkostningseffektive end at køre til din lokale videobutik kun at finde ud af den film, du ønsker at leje er ikke tilgængelig. De fleste film er tilgængelige i SD eller HDTV -format, så de er kompatible med alle tv.

Hvad er Apple TV? Det er en omkostningseffektiv måde at vise næsten enhver computer relaterede medier på dit tv , herunder dine fotografier. Du kan nemt dele alle dine digitale fotos med venner og familie. Apple fortsætter med at udvikle denne digitale medie receiver , og de ​​nye generationer af denne enhed fortsætter med at komme læsset med nye funktioner.

Forhåbentlig vil dette kaste lidt lys på Apple TV . Denne digitale medier enhed er ved at blive ganske populære, og nogle rapporter har folk helt at droppe deres kabel regninger alle sammen.