Har du brug for HDTV?

Den klare billedkvalitet af et HDTV kan tilbyde en lang række funktionaliteter, der aldrig før undfanget i en almindelig TV . Du kan tilslutte dine enheder for at få et større billede af de videoer , du ser . Nogle modeller kan endda give dig mulighed for direkte at tilslutte et flashdrev til adgang til musik , billeder og kompatible videofiler , ved hjælp af fjernbetjeningen til at navigere gennem mapper.

Men som funktionelle HDTV måske allerede synes , det kunne være interessant at vide, at du selv kan opnå en bedre funktionalitet med det. Du vil ikke bruge en almindelig HDTV selv, men en speciel version, der er i stand til at blande visningsmuligheder med trådløse teknologier godt.

Hvorfor hedder det Smart HDTV?

En Smart TV er teknisk et tv, der er integreret med funktioner, som du normalt ville se på computere. For eksempel kan et HDTV , der er installeret med en brugerdefineret web browser groft betragtet som et Smart HDTV. Ud over edb- funktionaliteter dog også Smart HDTV kan funktionen automatisk og suggestive muligheder og grænseflader, der kan bruges til at forenkle adgangen og menu navigation. Udviklingen af ​​Smart HDTV er stærkt påvirket af den nuværende tendens til at integrere de fleste af vores elektronik -teknologier til moderne computere. Hvis du ser et HDTV , der er lidt mere gearet til internettet eller netværk baserede medier (som har adgang til streaming og online interaktiv lyd-og videofiler ) , så er det mest sandsynligt en Smart TV . En anden generel betegnelse, der bruges til at henvise til disse apparater er ” Hybrid TV” .

Fordele og ulemper ved Smart HDTV

Tilføjet mediefunktionalitet selvfølgelig er den primære fordel af en Smart HDTV, men denne fordel kan opdeles yderligere i disse særskilte positive punkter :

Direkte adgang til internettet. Du behøver ikke længere at tilslutte en HTPC , en bærbar eller en stationær computer til HDTV , før du kan bruge det til web browsing.
Det har perfekt kompatibilitet med Internet -tv-tjenester . Støtte det første punkt , der har adgang til internettet betyder at have adgang til streaming media . For eksempel kan du se YouTube-videoer , som om de var “kanaler” fra en satellit -tv-tjeneste .
Det kan anvendes som en simpel computer. Smart HDTV kan have rå ( og til tider klodset ) operativsystemer , men det bør være tilstrækkeligt til at navigere gennem et hjemmenetværk eller at få adgang til mediefiler fra eksterne enheder, når det er nødvendigt.

Flytter ind på de negative punkter , nogle af ulemperne ved Smart HDTV er som følger:

Det kan ironisk nok være mere forvirrende at bruge . Med alle de ekstra muligheder , kan nogle mennesker, der ikke er vant til yderst funktionel HDTV ikke være i stand til at navigere effektivt gennem et betydeligt antal knapper og links.
Har en væsentlig større pris. Da det er installeret med andre tekniske hardware for at få computer -lignende funktionalitet , vil det helt sikkert være en meget dyrere . En masse af Smart HDTV er som regel tæt på det dobbelte af den oprindelige pris på en HDTV af samme størrelse og skærmteknologi .
Det holder et højere energiforbrug sats. Dette understøtter den anden negative punkt , og det er også ganske let at lægge mærke til (på grund af ekstra hardware) , selv om udnyttelsesgraden er ikke forholdsvis så høj som sin pris forskel.

Vurdere dit behov for Smart HDTV

Før det bliver ophidset over en Smart HDTV , ville det være klogt først at vurdere dig faktiske behov for den elektroniske apparat . Først og fremmest , hvis du ikke ligefrem har planer om at bruge den til at surfe på nettet , eller vil meget hellere bare slutte den til din nuværende computer, så Smart HDTV vil sandsynligvis være bare en spildt investering . Vi skal huske, at HDTV er ret dyrt , og du ønsker ikke at spilde en enorm mængde penge på noget, der ville bare bruges som enhver anden normal TV .

Men hvis der skulle være en direkte behov for sine alsidige tilslutningsmuligheder (med flere abonnementer til forskellige streaming medietjenester for eksempel) , så en smart HDTV kunne så være din ultimative underholdning investering , der giver dig adgang til næsten alle slags medier fil fra enhver enhed , interface , netværk eller hjemmeside på planeten.