Galaxy s2 ace

En hel del mennesker sidst har søgt efter en meget billigere android køre smarphone der er overkommelig sammen med en række egenskaber og fantastiske funktion . Lanceringen af ​​Samsung Galaxy Ace 2 I8160 har glædet forbrugerne , da gadget er noteret for at være et overkommeligt alternativ . Galaxy Ace 2 I8160 er skabt til at matche op med de andre Android-baserede Smartphones eksisterende på markedet i dag .

Fyldt med en dual-core 800MHz processor med 768MB RAM og en Mali – 400MP grafik med en NovaThor chipset , er Galaxy Ace 2 I8160 anerkendt for at være en af de hurtige fungerende smartphones. Men rygtet siger, at enheden vil blive opgraderet til Android 4.0 Ice Cream Sandwich , men der har ikke været nogen ord fra Samsung om dette. I øjeblikket er håndsættet opererer på Android Gingerbread , som stadig er et bemærkelsesværdigt træk overvejer dens omkostninger.

Samsung Galaxy Ace 2 I8160 har to kameraer . Hovedkameraet placeret på bagsiden fungerer på 5MP sammen med en LED-blitz og en autofokus . Det andet kamera findes på forsiden med en VGA-opløsning . Begge kameraer fungerer forbavsende . Bagsiden genererer veldefinerede billeder og videoer, og frontkameraet er egnet til at indarbejde videoopkald. Sammen med funktioner i snapper , er der muligheder for at ændre billeder og forbedre dem . Galaxy Ace 2 i860 kan optage videoer op til 30 billeder per sekund ved 720p.

Enheden også bærer samme standard komponenter såsom den grundlæggende mp3 musikafspiller, ur , kalender, lommeregner og meget mere. Musikafspilleren er forbedret med tilgængeligheden af ​​sin equalizer og lydeffekter. Den software opgradering for disse musik apps er tilgængelige via Android butikken. Enheden bærer 3G, GSM-net , HSPA (900/ 2100) og quad-band . Det har også andre bemærkede elementer som Wi-Fi 802.11 b / g / n tilslutningsmuligheder og 3,0 Bluetooth. Den hukommelse af Galaxy Ace 2 I8160 kan være udvides via microSD -kort på op til 4GB.

Dette Smartphone er kendt for at have en meget bemærkelsesværdig batterilevetid. Den 1500mAh arbejder batteri af denne enhed hævder at have 640 timer standby-tid sammen med henholdsvis 7,5 timers taletid via 3G . Mest almindeligt, vil borgerne ikke forlade huset , deres arbejde eller hver, hvor de kan gå uden deres telefoner. Mobiltelefoner er blevet betragtet som en væsentlig enhed sidst , da det fungerer som en pålidelig kommunikationsværktøj. Arbejdsgruppen kapacitet på batteriet af mobiltelefoner spiller en afgørende rolle i den over- all performance af håndsættet.

Med dimensioner på 118,3 x 62,2 x 10,5 mm i højden og bredden , kun Galaxy Ace 2 I8160 vejer omkring 122 gram. Enheden ser elegant i sin plastik lavet dækker , der er fordybet i hele sin krop og fremhævet med en rustfri ramme. Håndsættet leveres med en 3,8 -tommers TFT LCD-skærm i WVGA-opløsning , der præsenterer en veldefineret , meget detaljeret og klarere skærm.

Samsung Galaxy Ace 2 I8160 er fortrinsvis den største rimeligt prissat smartphone , at man kan tilegne sig i markedet. Sammen med den set ekstraudstyr såsom bredere skærm , pålidelig og hurtig processor , de dobbelte funktionelle kameraer , den betydelige RAM , plus det er android drevet , bare kan være blandt af grundene til forbrugerne ville vælge dette håndsæt over den anden bemærkede eksisterende . Galaxy Ace 2 I8160 er en hård konkurrent i branchen af ​​Android Smartphones .