Er apple tv bedst til streaming af film?

Er Apple eller Roku bedre valg for Streaming film

De to mest anbefalede spillere til streaming film lige nu er Apple TV og Roku bokse. Så det oplagte spørgsmål , man kunne stille, er , hvilken en skal jeg købe?

Dette spørgsmål er lidt svært at svare på grund af de seneste tilføjelser til Apple TV , nemlig Hulu Plus ansøgning og Air Play Mirroring . Før den nye Apple TV add-ons Roku LT var den nemme pick fordi det tilbudt meget mere indhold til halv pris .

Hvilken spiller er bedre, når det kommer til streaming film og online- medier indhold? Lad os undersøge fordele og ulemper ved hver enkelt .

Streaming film og meget mere med Roku LT

De indholdstyper kilder Roku LT er virkelig fantastisk. Også mange af funktionerne i denne lille boks er bare en smule bedre end deres konkurrenter. Den Roku LT interface er meget enkel og meget brugervenlig med en kanal layout , som let kan tilpasses af brugeren og omfatter en enkelt overskueligt fjernbetjening. Startskærmen er ganske nemt at navigere , og Channel Store er fyldt med valg. Den omstændighed, at Channel Store er adskilt fra Home Screen gør det lettere at se alle de tilgængelige streaming film og indhold uden overbelægning startskærmen.

Af alle deres modeller Roku LT er uden tvivl den bedste deal. Hvis det ikke er til rådighed for en eller anden grund , tage et kig på Roku HD. Det er i det væsentlige den samme, men koster $ 10.00 flere .

Hvad gør Roku line-up af streaming spillere så imponerende er, hvad de gør bedst , og det er problemfrit streame kvalitetsindhold. Roku ejere har ingen grund til at købe Bluetooth fjernbetjeninger , betale ekstra for USB-porte eller microSD-kortet slots eller 1080p. Selvom Roku LT er begrænset til 720p , vil Roku 2 XS model streame 1080p video . Forskellen mellem 720p og 1080p er normalt ikke skelnes for de fleste mennesker .

Konstante forbedringer og opdateringer har taget én gang enkle Apple TV fra at være ikke meget mere end en glorificeret afspiller til Netflix til at være den bedste i spillet til streaming af film og tv. Billedet ovenfor er et eksempel på den større omslaget fra Apple TV . Film ratings og anbefalinger fra Rotten Tomatoes og Genius er gode funktioner , der går langs pænt med nem at bruge navigation. Men det koster dobbelt så meget som Roku LT .

Hvis du er Mac-bruger og en musikelsker, AirPlay giver dig mulighed for at streame musik sammen med videoer og fotografier fra nogen af ​​din iPad, iPhone eller iPod-enheder . I modsætning til Roku LT , er Apple TV ikke understøtter Pandora, men du kan nemt få adgang til og streame det fra nogen af ​​de iOS-enheder .

Et andet plus er AirPlay Mirroring som er indbygget i Mountain Lion OS. Dette er en praktisk funktion , kun hvis du har en nyere Mac, der giver dig mulighed for at streame noget , der vises på computerskærmen , herunder flash og / eller gratis Hulu video trådløst direkte til TV’et.

Glem ikke iTunes. Sammen med streaming film og TV, Apple TV har også mulighed for at streame videoer og musik fra iTunes. Du kan også tilmelde dig iTunes Match , der koster $ 25,00 om året , og gemmer al din musik for dig, så der er ingen bekymre sig om lagerplads til din musik på alle.

Roku brugere vil også have den samme mulighed med den kommende lancering af Amazon Cloud Player.

Selvfølgelig, hvis du allerede er bruger af Apples produkter deres spiller går til en masse mere appel , fordi du allerede taler sproget , og fra dette perspektiv er det en temmelig let valg.

Hvilken spiller der er bedre valg for Streaming Film og TV?

Simpelthen sætte : Hvis du allerede er fan af Apple valget er let , købe Apple TV. Hvis du ikke allerede har forpligtet sig til Apple-produkter , få Roku LT .

Den Roku LT er langt billigere og har også flere tilgængelige muligheder for så vidt som indhold er berørt. Apple TV er dog lidt mere brugervenlig , og den nyligt tilføjede Hulu Plus hjælper Apple TV indsnævre skellet .

Hvoraf den ene er bedre valg til:

Nuværende Apple -brugere: Apple TV

Pris : Roku LT

Bedre Indhold: Roku LT

Bedre indgang: Apple TV

Non- HD TV : Roku LT

Når alt er sagt og gjort , Roku LT har den fordel med dem, der ikke Apple-fans , på grund af sin værdi. Selvom Roku LT er slet ikke svært at bruge, kan dem med mindre teknisk ekspertise ønsker at vælge den nemmere at bruge Apple TV.