Den nye Beetle

For en række årtier den nye Volkswagen Beetle har været en af ​​de mest populære biler på verdensplan . Historisk set er det en af ​​de længste serieproducerede biler også kendt som Volkswagen bug foretaget af den tyske Bilproducenter Volkswagen. Volkswagen Beetle tilbyder en stilfuld blanding af yesteryears i 60’erne og en meget moderne teknologisk design. Den nye bille er sporty , slank, mere kraftfulde og masser af last rum. Med over 21 millioner biler fremstillet , den bageste motor og baghjulstræk , det holder på den udsøgte plys interiør , og bevæget sig ud over den cirkulære design, som er blevet erstattet af en kantet profil.

Endnu en dejlig funktion af den nye Volkswagen Beetle er de luksuriøse og rummelige interiør. De bageste passagersæder er blevet udvidet for komfort og for at give mere plads til enkeltpersoner såvel som fragt, har masser af plads plads er stillet til rådighed , hvis du ønsker at åbne den omfattende ryg top åbning. Den panoramiske glas soltag er en lækkerbisken for de smukke sommerdage. Hvis du er musikelsker , kan du få en god præmie musikanlæg. Dybest set har Volkswagen Beetle bevaret sin gamle charme og har en blanding af par excellence ny ydelse.

Udformningen af ​​den nye Volkswagen Beetle startede med at ændre den lille boble se til en fladere tag og en længere hætte , hvilket giver bilen et retro-look . Der er ikke længere vaser monteret på instrumentbrættet som de tidligere biler. Bilen leveres med tre motorer , så købere kan beslutte at finde en balance mellem brændstoføkonomi med sin præstation . Den nye Volkswagen Beetle kommer med tre motorer på basisniveauet er en standard 2,5 benzinmotor med 5 cylindre , men dem, der er interesseret i hastighed kan vælge 2-liters turboladet 4-cylindret motor , eller du kan vælge dieselmotoren og gå glip af gas drevet applikationer. Et dieseldrevet motor får du mærkbar kilometertal.

Beetle får en anslået 29mpg for byen kørsel og 39 mpg til motorvej kørsel gør det en af ​​de mest effektive hovedvej køretøjer til rådighed på markedet. Fender musikanlæg har vedtaget Blue Motion teknologi, for at gøre det hele grøn og miljøvenlig . Den nye Volkswagen Beetle har været og vil være den mest populære bil i verden , og denne ikoniske maskine er konkurrencedygtige priser også. Den oprindelige ikoniske Volkswagen Beetle startede på Ferdinands tegnebrættet, og gik på at blive et folks bil , at nogen ville køre. Den gamle og den nye Volkswagen stadig klart en af ​​favoritterne , der er kendt for at være mere end blot en bil.

Peter Cooper Group er en førende Volkswagen ekspert i West Sussex og Hampshire. Hvis du ønsker at realisere dine drømme om at køre den nye Volkswagen Beetle kan du tage et kig på dem på hjemmesiden . Og hvis du tror, ​​at en helt ny er alt for meget på din overkommelige priser, kan du vælge de brugte biler . Stedet huser en bred vifte af dem for dig at vælge imellem.