Apple iphone

Der var mange rygter omkring Apples iPhone begivenhed. De fleste af dem direkte behandlet de forventede iPhones – de foreslåede 5S og 5c . En masse interessante idéer og spekulationer var blevet foreslået og udtrykt – fra de mest åbenlyse for dem næppe til at ske . Grundtonen selv var ikke banebrydende – i hvert fald sådan var det første indtryk . Alt, hvad vi så der var forventet , med en lille undtagelse. Nu vil vi gerne lede dig gennem Roundup af rygter, der cirkulerede rundt omkring på nettet . Lad os se, hvem af dem der gik i opfyldelse , og som er blevet efterladt.

Ja: tovejs iPhones
Ligesom det var forventet , officielt navngivet iPhone 5S og iPhone 5C. Førstnævnte har udformningen af sin forgænger, mens sidstnævnte har lignende specs. Begge vil snart blive lanceret med iOS 7 ombord . Faktisk hele grundtone er om disse to enheder. Selv den kommende iOS 7 blev nævnt blot for at supplere historien.

NO: iPhone 5C er en billig iPhone
Hvis der sammenlignes med 5S , det er et budget iPhone dækket med polykarbonat. Men det er ikke så billige , som mange af os havde forventet. Det er lidt billigere end flasghip , men prisen er betydelig ( kontrakt -fri : $ 549 for 16GB, $ 649 for 32GB) . For at sammenligne priserne på de 5S er 100 dollar højere hhv . Det er billigere, men ikke billige.

JA: iPhone 5C kommer i farver
Lækkede billeder viste os sandheden. Vi har fem farver : hvid, gul , grøn, blå , pink . Ingen lilla eller rød. Dette er præcis, hvad Apple antydet ved tagline ‘Denne skulle gøre din dag “. Nokia fandt denne valgmulighed ligner de mange forskellige farver , at Lumia familien tilbyder og tog en interessant jab på Apple på Twitter.

JA: iPhone 5S går guld
Der er endelig den tredje farve til high-end smartphone – champagne ( eller kalde det guld) . Hvad er ønsket om denne mulighed, er der ingen overdreven glitter ligesom i Vertu -telefoner , er alt farvet med enkelhed og elegance.

NO: 128 GB mulighed
Desværre for musikelskere og filmfans , er der stadig ingen mulighed for at fordoble den maksimale iPhone kapacitet . Mindst musikelskere, der bærer hele deres musikbiblioteker i lommen , kan stadig have deres klassiske iPods.

JA: fingeraftrykssensor
Et af de mest diskuterede funktioner der er indført i de nye iPhones. Det indtager home knappen bag et lag af safir krystal. Hele funktion kaldes Touch -id og det giver brugerne mulighed for at låse telefonen uden at indtaste adgangskoder.

NO: NFC
Selv om det lykkedes at hæve en vis interesse i nettet, Near Field Communication er stadig en niche idé, der stadig ikke modtager meget praktisk brug og betydning. I hvert fald for Apple.

JA: næste generation af chip
5S introducerer A7 , der gør det , som hævdet af Apple, fem gange hurtigere end iPhone 5 og 40 gange hurtigere end den allerførste iPhone. Den ledsages af en anden chip – såkaldt ‘motion coprocessor ‘ M7 . De fleste andre forbedringer i 5S er evolution snarere end revolution , ligesom det var mellem iPhone 4 og 4S.

NO: en ny iPad? En iPad mini med Retina-skærm ? En ny iPod? Måske iWatch ?
Ingen. Arrangementet var dedikeret udelukkende til de nye iPhones. Alt det, Apple er muligvis klar til at vise , vil ankomme senere på året. iWatch , som aldrig er blevet bekræftet endnu , bør ikke forventes tidligere end 2014 ( hvis det nogensinde kommer ) .

NO: noget, vi ikke forventer
Måske var der kun én behagelig bonus , der ikke var forudsigelig ( godt, bortset fra Elvis Costello ) : 5 betalte apps fra Apple er gratis for den nye iPhone købere – iWork suite ( Pages, Numbers , Keynote ) , iPhoto og iMovie. Vi kan kun spekulere på, om Apple har noget andet at vise os . Hvis den har , er vi nødt til at vente på den næste keynote . Lad os nu bide vores tid venter på udgivelsen af ​​iOS 7 den 18. september.