Apple imac

Apples iMac er en arbejdshest af en desktop computer. Med maksimal hukommelse , kan computeren håndtere enhver arbejdsbyrde fra spil, små business management , fotografering, og endda videoproduktion. Jeg snuble på 27 ” på Tyler School of Art i den avancerede laboratorium . Arbejde på det var den bedste computer oplevelse jeg nogensinde har haft i mit liv . Den sidder på et skrivebord og bare virker fra det øjeblik du begynder at bruge det

Før sidder ved computeren , jeg havde naturligvis et par ting i tankerne , der skulle få gjort. Jeg var der med et formål. Det var så hurtig og nem at bruge, at jeg ikke bliver distraheret én gang. Fra start til slut, mit arbejde var på opgave og effektiv. Jeg scannede negativer , blogges , og redigeret nogle billeder med enestående effektivitet . Skærmen er så stor og let at se, at hvert vindue var der, da jeg havde brug for det. Apples iMac får en A + , fordi der er ingen bedre deal

PROFESSIONELLE

Denne iMac kører det bedste operativsystem , OS X , og kan også køre Windows 7 på en virtuel maskine eller udelukkende
Med 27 ” i displayet fast ejendom , er der plads nok til at dele den mellem mange forskellige apps
Dagens iMacs er så hurtigt, at de sætter en ny benchmark og standard
Stor værdi , får du en LED skærm, tastatur, mus og en computer med al den hardware, du har brug for at arbejde

CONS

En potentiel ulempe er den prisseddel , selvom det er absolut det værd i min udtalelse
Servicering af computeren , hvis nogensinde opstår et problem , kan være en besvær, fordi det vil være nødvendigt at være faldet ud på en Apple Store
Ny 2013 iMacs har ingen CD / DVD-drev
Ny 2013 21.5 ” iMacs kræver certificerede fagfolk til at ændre RAM konfigurationer ( 27 ” stadig har bruger-tilgængelig RAM)

Apples iMac fortjener en A +, fordi du bruger det er den bedste computer erfaring, langt overgår andre alt- i-én konkurrenter. Jeg ankom til denne vurdering , fordi iMac oplevelse er så dyb. Jeg fik en snart efter sin eksamen college, og det tjener mig og min hjemme-baseret forretning hverdagen. Det leverer på alle fronter

Jeg brugte en Pentium 4 3.1GHz fra iBuyPower i over 10 år og måtte genindlæse Windows XP mindst otte gange. Hvis du er heldig nok til at få en iMac en dag, vil du aldrig gå tilbage til andre mærker. Vide , hvad du får , når de køber en 2013 iMac , fordi de har store hardware ændringer som der tidligere er nævnt . Læs også min blog indlæg om de vanvittige og sjældne problemer, jeg havde med min første iMac – vil du ikke ønsker at gå glip af det !