Playstation 4 sætter nye salgsrekorder

ps4-vs-xbox-oneI set store regnskab med X-box one see set ud som om at PS4 løber med sejrspokalen (indtil videre) disse målinger er foretaget i England.

Efter de første 2 døgn, hvor PS4 var blevet frigivet til salg, blev der solgt eller købt en kvart million enheder, dette er 100000 flere end hvad X-box One klarede på en hel uge. Salgstallene er fra den uge hvor konsollerne blev frigivet.

Med denne imponerende salgsrate fra Sony af deres uhyre populære spillekonsol PS4, er der tale om en klar rekord i solgte enheder på så kort tid. Den gamle rekord lød på 180000 solgte enheder, og dette var også Sonys PSP-konsol. Når dette er opgjort, viser tallene også at begge slår Nintendos Wii U som har været på det britiske marked i et års tid.

Microsoft udtaler at de absolut ikke vil erkende de har tabt slaget til Japanske Sony, men regner med at sælge ligeså mange hvis ikke flere, så snart X-box One rammer flere af de eurpæiske lande, Danmark er blot eet af de lande hvor denne populære spillekonsol endnu ikke er blevet lanceret endnu.

Sony ville formentlig kunne have solgt endnu flere konsoller end de viste salgstal, men grundet den har været så populær, har der simpelthen været udsolgt, og Sony har ikke kunne følge med på efterspørgslen, dog har de lært fra PS3 da den udkom hvor det var helt håbløst at anskaffe sig sådan en spillemaskine, hvis du ikke fik den indenfor de første 2 måneder efter lancering.

Den store supermarkedkæde Wallmart, sænkede ellers priserne dramatisk på den store shoppe dag i USA som bliver kaldt Black Friday, der kunne du erhverve en X-box 360 til blot 99 dollars, hvilket rundt regnet svarer til sølle 560 danske kroner. Meget billigt, må man mene. Vi venter spændt på at Microsoft lanccere deres nye Xbox One i Danmark.