Mest tilfredse mobilbrugere

Vi er kommet i besiddelse af en liste som indeholder rækkefølgen på de smartphones som de mobile brugere har været med til at fremhæve.

Ikke overraskende ligger kampen tæt mellem Apple og Samsung. Undersøgelsen har fundet sted i USA, Canada og Storbritannien.

Smartphone-brugerne er blevet spurgt om hvilken mobiltelefon/smartphone som de har fundet mest pålidelig, hvilken mobil som tog de bedste billeder, hvilken havde den mest flydende brugeroplevelse, Android vs iOS, og med Windows 8 mobile som en outsider.

Ca 100.000 brugere deltog i undersøgelsen, og blev adspurgt om, hvilken mobil synes du er bedst og mest pålidelig, til det blev der svaret

1 – apples iPhone 5 & 5S

2 – Samsung Galaxy S4

3 – Samsung Galaxy Note 3

4 – LG-G2

5 – Sony Experia

6 – Nokia Lumia 920

7 – LG Optimus G

Apple toppede listen med mest pålidelige mobiltelefon og styresystem, lige akkurat foran Googles Android platform. Windows platformen, mangler stadig lidt for at nå de 2 førende i toppen, men så snart de får styr på deres udvalg af Apps til netop deres mobil styresystem, så burde Apple og Google tage dem seriøst. Der er ingen tvivl, lige nu kæmper alle de store mobilgiganter om kundernes gunst, og der blir investeret milliarder i nytænkning og revolutionerende produkter, som vi forbrugere elsker at købe så snart de lander på hylderne hos alle de danske teleselskaber.