Apple iPad lander med en 12″ skærm med 4K opløsning

ipad-air-vs-ipad-miniIfølge rygter og kilder med indsigt i den uendelige mobil-verden, så skulle apple arbejde på at præsentere og lancere en Ipad med hele 12 tommer og 4K i opløsning. Foxconn som er dem der bygger og producere apples produkter, skulle eftersigende have lavet 2 ipads, en med 12,8″ hvor den ene har 2K opløsning (altså den normale Retina-opløsning) og den anden med det helt nye UHD format som jo er på 4K, nemlig dobbelt så god opløsning som Full HD 1920×1080 pixels.

Modellerne skulle ankomme i 2014, hvor den med Retina display først skulle ankomme i Marts måned, og UHD-modellen skulle ankomme i Oktober/November måned.

En ting er sikkert, en ipad med hele 12,8 tommer er stort, og det kræver nok lidt tilvænning at sidde med, den er heller ikke umiddelbart den tablet man først og fremmest ville vælge hvis man skulle sidde i toget og læse på vej på arbejde eller andet. Ipad mini har jo netop været så populær grundet dens “perfekte” størrelse ifølge brugerne, som faktisk synes den almindelige ipad som er på 9,7 tommer er for stor og klodset.

Heldigvis er vi alle forskellige, og så kommer der noget for enhver smag, 3 forskellige størrelser ipad, er kun godt, og vil helt sikkert gavne priserne og konkurrencen fra de andre elektronik-udbydere. Hvis disse rygter holder, vil vi altså i slutningen af 2014 se 3 forskellige ipads i størrelserne 7,9″ 9,7″ og den helt nye på 12,8″

Vi glæder os til at høre om Apple melder noget ud i nær fremtid. Priser og 3G/4G samt GB er endnu ikke meldt ud endnu, men mon ikke 32 GB bliver den mindste model man kan købe når vi er oppe i denne størrelse? Det er ihvertfald vores bud her på redaktionen.