Android 4.4.1 snart ude til nexus enheder

Vi har stort set lige sagt hej til Googles nyeste Android KittKatt 4.4, før de allerede melder sig klar med opfølgeren android 4.4.1.

4.4 versionen er installeret out of box på den nye nexus 7 og mobiltelefonen Nexus 5 som lige er blevet lanceret hos teleselskaberne og hos google play.

Nogle af kritikpunkterne på denne smartphone var at kameraet var langsomt, og billederne mobilen tog, var grumset, samt det var svært for mobilen at fokusere hurtigt nok. Google har arbejdet intensivt på at løse dette problem, og har nu sendt android 4.4.1 ud til alle nexus-enheder, med denne opdatering skulle man kunne løse Nexus 5´s kameraproblemer. Hvilke opdateringer der ellers ligger i 4.4.1 har vi ikke fundet endnu, og Google har heller ikke meldt så meget ud omkring dette og dens forbedringer på smartphone-delen.

Selve opdateringspakken kaldes KOT49E og fylder 55mb.