Windows smartphones på fremmarch

Den nu afgående topchef hos Microsoft Steve Ballmer, samt Nokias chef Steven Elop har talt længe om, at den dag windows mobiles får 10% af hele smartphone markedet på verdensplan, så har de fået fat i selve smartphone-andelen hvor der er milliarder at tjene på deres mobilkunder.

For kun et år siden havde windows mobile en markedsandel på blot 4,8 % af det europæiske mobilmarked, men et helt år efter, er den mobilandel altså steget til hele 10%. Der bliver solgt flere og flere smartphones verden over for hver dag der går.

Nokia hviler absolut ikke på laubærene når det kommer til at markedsføre deres eget brand indenfor smartphone og mobiltelefoni. Windowsphone er på fremmarch og Nokia er klar i mælet og udtaler: “Vi er her for at indtage mobilmarkedet som 3 største mobilproducent indenfor en periode på 5 år”

Nokia Lumia 520 og 620 har vist rigtig flotte salgstal, og Nokia har netop nu annonceret den nye Nokia Lumia 525, men Nokia udtaler endnu intet omkring priser eller hvornår den havner hos de danske teleselskaber. Lumia 625 blev lanceret i Juli måned og kan købes hos de fleste mobilselskaber lige nu. Call me mobil kører bla. en kampagne på netop denne mobil nu. Klik blot ude på forsiden, og du vil blive videreført til mobiltilbudet.