Samsung Galaxy S5 i 2 versioner?

Det nye flagskib fra Samsung electronics, Galaxy S5 skulle efter en del rygter, komme i 2 versioner, en high end model som er lavet i aluminium og en model i plastik. Den dyre model, skulle komme med en skærm som er buet, hvor den billige kommer med en almindelig flad skærm.

Fordelen ved den billige model (udover den er billigst) er selvfølgelig at den formentlig bliver lettere at have i hånden samt liggende i hånden, og dette er der mange der vælger deres næste mobiltelefon udfra. Vi er flere som synes at samsungs mobiler i plastik står flotte og skarpe, og så er der de andre som kun vil se kvalitet som kun er set hos HTC one og Apple Iphone.

Samsung galaxy S5 specifikationer skulle bliver følgende:

Android kittkatt 4.4 – 5 tommer display – 64bit octacore processor (ligesom iphone 5s) – 16 megapixel kamera – 3 GB ram (ligesom Galaxy Note 3) – 4000 mAh batteri, så kan telefonen holde i 2 dage uden opladning, Samsung galaxy note 3 som er samsungs sidste skud på stammen omkring hvordan et flagskib skal se ud, har en skærm på hele 5,7 tommer og batteriet er på 3200 mAh og denne telefon holder uden problemer en hel dag igennem uden opladning, så hvis samsung vælger at proppe 4000 mAh i deres Galaxy S5 med en blot 5 tommer skærm, så skal du ikke være nervøs for at løbe tør for strøm på din smartphone.

Samsung galaxy S5 forventes i følge planen, at blive præsenteret til Februar eller marts.