Galaxy S5 får display på hele 2600×1440 pixels

De seneste rygter, forlyder på at den næste galaxy telefon fra samsung, som formentlig kommer til at hedde Samsung Galaxy S5 skulle få en skærm med ekstrem høj opløsning, nemlig 2600×1440 pixels, hvis dette holder stik så bliver det, det højeste antal pixels set i en smartphone nogensinde.

Skærmen bliver vanen tro, en super amoled mobil-skærm med hele 561ppi, som igen så vil være det højeste på en mobiltelefon eller tablet som vi endnu har set. Umiddelbart skulle skærmstørrelsen lande på de 5,3 tommer, som lige akkurat vil være 0,1 tomme større end Samsungs største konkurrent LG´s seneste flagskib, nemlig den prisvindende LGG2.

Rygterne siger også at skærmen skulle være i stand til at bøje, folde og strække sig ud, dette tror vi dog ikke helt på endnu, da udviklingen endnu ikke er noget så langt, der er kun visse prototyper der er udviklet, men vi afventer selvfølgelig med stor spænding fra Samsung når de melder nyt ud omkring deres næste mobil flagskib. Danske priser, lanceringer, hvilke teleselskaber samt mobilselskaber der vil komme til at markedsføre mobilen, kendes endnu ikke.